- Pilko punasipuli. Kuullota se öljyssä.
- Pane lihat punasipulien kanssa pataan ja sekoita.
- Sido rosmariininippu puuvillalangalla, lisää se pataan ja kaada päälle niin paljon kasvislientä, että lihat peittyvät.
- Anna padan kiehua hiljalleen n. 1 h 15 min.
- Hienonna kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuutioi omena. Hienonna punasipuli ja kuullota se 1 rkl:ssa öljyä. Lisää joukkoon kaali, etikka, pieniksi omena, appelsiinimehu ja kuoret.
- Kypsennä 15 min, sekoita hunaja tai siirappi joukkoon. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Leikkaa retiisi ohuiksi siivuiksi, käytä viipaleet nopeasti kuumalla pannulla ruokalusikallisessa öljyä.
- Sekoita retiisiviipaleet kaalin joukkoon.
- Huuhdo ja keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Annostele kaali, linssit ja lihat lautasille, koristele mintulla tai persiljalla.
Maistuisiko punakaali? Kokeile toista, herkullista punakaalisalaattiamme.
LUE MYOS: Punakaali – pyöreä, punainen ja terveellinen