Kahden kaalin keitto

20 minuuttia
353 kcal

Mikä sopisi kolean päivän ruuaksi paremmin kuin kuuma keitto.

Kaalikeitto kattilassa

Kaali-kasviskeittoa, pestoa ja parmesaania

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g hienonnettua ­mustakaalia ja lehtikaalia
  • 75 g hienonnettua purjoa
  • 50 g hienonnettua lehtiselleriä
  • 75 g pilkottuja vihreitä papuja
  • 8 dl kasvislientä
  • 50 g pakaste-edamamepapuja
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl vihreää pestoa
  • 15 g parmesaanilastuja
  • 2 suurta viipaletta täysjyvä-leipää, yhteensä 150 g

Valmistus

  • Puhdista ja pilko kaali, purjo, selleri ja vihreät pavut.
  • Keitä niitä kasvisliemessä noin 5 min, jotta niihin jää vielä vähän purutuntumaa. Lisää edamamepavut, kun keittoaikaa on jäljellä puoli minuuttia.
  • Mausta keitto suolalla ja pippurilla.
  • Tarjoile kiehuvan kuuma keitto pestolla ja parmesaanilla maustettuna lämpimän leivän kanssa.

VINKKI! Poista kaalin uloimmat lehdet, älä käytä niitä ravinnoksi. Käsittelystä ja mullasta peräisin olevat mikrobit ovat pää­osin näissä lehdissä.


Lehtikaali
© Skovdal Nordic

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background