Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kahden kaa... Kahden kaalin keitto 20 minuuttia 353 kcal Mikä sopisi kolean päivän ruuaksi paremmin kuin kuuma keitto. Teksti: Gitte Heidi Rasmussen 20. marraskuuta 2017 Kaali-kasviskeittoa, pestoa ja parmesaania Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 100 g hienonnettua mustakaalia ja lehtikaalia 75 g hienonnettua purjoa 50 g hienonnettua lehtiselleriä 75 g pilkottuja vihreitä papuja 8 dl kasvislientä 50 g pakaste-edamamepapuja merisuolaa mustapippuria myllystä 1 rkl vihreää pestoa 15 g parmesaanilastuja 2 suurta viipaletta täysjyvä-leipää, yhteensä 150 g Valmistus Puhdista ja pilko kaali, purjo, selleri ja vihreät pavut. Keitä niitä kasvisliemessä noin 5 min, jotta niihin jää vielä vähän purutuntumaa. Lisää edamamepavut, kun keittoaikaa on jäljellä puoli minuuttia. Mausta keitto suolalla ja pippurilla. Tarjoile kiehuvan kuuma keitto pestolla ja parmesaanilla maustettuna lämpimän leivän kanssa. VINKKI! Poista kaalin uloimmat lehdet, älä käytä niitä ravinnoksi. Käsittelystä ja mullasta peräisin olevat mikrobit ovat pääosin näissä lehdissä. LEHTIKAALI Lehtikaali maistuu mainiosti lisukkeena. © Skovdal Nordic KeittoKaali