Kesäkurpitsa-bolognese porkkanoiden ja sellerin kera

50 minuuttia
473 kcal

Kuva: M. Szabo

Kesäkurpitsa-bolognese porkkanoiden ja sellerin kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • 2 varsisellerin vartta
  • 2 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • 250 g naudan jauhelihaa, 3-7 % rasvaa
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1 dl kanalientä
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 pieni kourallinen basilikaa
  • parmesaanilastuja

Valmistus

  • Kuutioi sipuli, porkkana ja sellerinvarret. Kuullota ne pehmeiksi oliiviöljyssä. Lisää liha ja kääntele kunnolla. Lisää tomaattimurska ja anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 30 minuuttia. Lisää 1 dl kanalientä. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

  • Leikkaa kesäkurpitsa spagetiksi joko mandoliinilla tai erityisellä kasvisspagetin tekoon tarkoitetulla laitteella. Kuullota tai käytä raakana.

  • Annostele kesäkurpitsaspagetti ja kastike lautaselle, lisää päälle hiukan basilikaa ja parmesaanilastuja.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background