Kasvis-katkarapurullat

20 minuuttia
391 kcal

Kevätrullien ei tarvitse välttämättä tihkua rasvaa. Maista näitä ihania ja helppoja riisipaperista käärittyjä rullia, jotka on tehty ilman upporasvassa paistamista.

Kasvis-katkarapurullat

Raikkaat kasvis-katkarapurullat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ kurkkua
  • 2 porkkanaa
  • 2 lehtisellerin vartta
  • ½ paprikaa
  • 1 retikka
  • 120 g isoja katkarapuja
  • kourallinen ituja
  • kourallinen vesikrassia
  • 6 pyöreää riisipaperia

Dippikastike

  • ½ punainen chilipalko
  • 2 rkl maapähkinävoita
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 tl kalakastiketta
  • 2 tl ruskeaa riisietikkaa
  • 2 limettiä

Valmistus

  • Halkaise kurkku ja kaavi siemenet pois lusikalla. Suikaloi kurkku, porkkana, lehtiselleri, paprika ja retikka.

  • Upota riisipaperit ensin yksi kerrallaan pariksi minuutiksi kylmään veteen ja levitä ne sitten leikkuulaudalle.

  • Jaa kasvissuikaleet, katkaravut, idut ja krassi riisipapereille. Käännä sivut täytteen päälle ja rullaa napakasti. Puolita rullat vinosti keskeltä.

  • Hienonna chili ja sekoita dippiainekset. Mausta limettimehulla. Säästä muutama lohko limettiä koristeeksi.

  • Jaa rullat lautasille. Koristele annokset limettilohkoilla ja tarjoa lisäksi dippikastiketta.