Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kasvis-kat... Kasvis-katkarapurullat 20 minuuttia 391 kcal Kevätrullien ei tarvitse välttämättä tihkua rasvaa. Maista näitä ihania ja helppoja riisipaperista käärittyjä rullia, jotka on tehty ilman upporasvassa paistamista. Teksti: Anne Larsen 21. elokuuta 2019 Raikkaat kasvis-katkarapurullat Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta ½ kurkkua 2 porkkanaa 2 lehtisellerin vartta ½ paprikaa 1 retikka 120 g isoja katkarapuja kourallinen ituja kourallinen vesikrassia 6 pyöreää riisipaperia Dippikastike ½ punainen chilipalko 2 rkl maapähkinävoita 2 rkl soijakastiketta 2 tl kalakastiketta 2 tl ruskeaa riisietikkaa 2 limettiä Valmistus Halkaise kurkku ja kaavi siemenet pois lusikalla. Suikaloi kurkku, porkkana, lehtiselleri, paprika ja retikka. Upota riisipaperit ensin yksi kerrallaan pariksi minuutiksi kylmään veteen ja levitä ne sitten leikkuulaudalle. Jaa kasvissuikaleet, katkaravut, idut ja krassi riisipapereille. Käännä sivut täytteen päälle ja rullaa napakasti. Puolita rullat vinosti keskeltä. Hienonna chili ja sekoita dippiainekset. Mausta limettimehulla. Säästä muutama lohko limettiä koristeeksi. Jaa rullat lautasille. Koristele annokset limettilohkoilla ja tarjoa lisäksi dippikastiketta. Katkarapu