Kampelaa, kirsikkatomaattia ja parsakaalia

30 minuuttia
275 kcal

Terveellinen ja maukas ateria kampelasta, valkosipulilastuista, parsakaalista ja tomaateista valmistuu puolessa tunnissa.

kampelaa ja kasviksia lautasella

Kampelaa ja vihanneksia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 luomulimetti
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ekstra neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa
  • 5 kirsikkatomaattia
  • 2 kampelafileetä
  • 300 g parsakaalia
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • rouhittua mustapippuria

Näin valmistat kampelan ja vihannekset

  • Halkaise limetti ja leikkaa puolikkaatohuiksi viipaleiksi.

  • Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaane mahdollisimman ohuiksi viipaleiksivihannesleikkurilla.

  • Kuumennaoliiviöljy pienessä paistinpannussa,lisää valkosipuliviipaleet ja paistane kullankeltaisiksi.

  • Nosta viipaleettalouspaperin päälle valumaan.

  • Mausta ripauksella suolaa.

  • Halkaise tomaatit ja levitä puolikkaatuunivuokaan.

  • Poista kalasta ruodotja nosta fileet tomaattien päälleuunivuokaan.

  • Kypsennä tomaattejaja kalaa 200-asteisessa uunissa10 minuuttia.

  • Huuhdo ja paloittele parsakaali.

  • Pane palat kattilaan, mausta suolallaja lisää tippa rypsiöljyä.

  • Kaada päällekiehuvaa vettä.

  • Kiehauta ja valutaparsakaali juuri ennen tarjoilua.

  • Annostele kala, limetti, tomaatit,valkosipuli ja parsakaali tarjolle.

  • Rouhi päälle pippuria.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background