Halkaise limetti ja leikkaa puolikkaatohuiksi viipaleiksi.
Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaane mahdollisimman ohuiksi viipaleiksivihannesleikkurilla.
Kuumennaoliiviöljy pienessä paistinpannussa,lisää valkosipuliviipaleet ja paistane kullankeltaisiksi.
Nosta viipaleettalouspaperin päälle valumaan.
Mausta ripauksella suolaa.
Halkaise tomaatit ja levitä puolikkaatuunivuokaan.
Poista kalasta ruodotja nosta fileet tomaattien päälleuunivuokaan.
Kypsennä tomaattejaja kalaa 200-asteisessa uunissa10 minuuttia.
Huuhdo ja paloittele parsakaali.
Pane palat kattilaan, mausta suolallaja lisää tippa rypsiöljyä.
Kaada päällekiehuvaa vettä.
Kiehauta ja valutaparsakaali juuri ennen tarjoilua.
Annostele kala, limetti, tomaatit,valkosipuli ja parsakaali tarjolle.
Rouhi päälle pippuria.