Kampelaa, kirsikkatomaattia ja parsakaalia

30 minuuttia
275 kcal

Terveellinen ja maukas ateria kampelasta, valkosipulilastuista, parsakaalista ja tomaateista valmistuu puolessa tunnissa.

kampelaa ja kasviksia lautasella

Kampelaa ja vihanneksia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 luomulimetti
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ekstra neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa
  • 5 kirsikkatomaattia
  • 2 kampelafileetä
  • 300 g parsakaalia
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • rouhittua mustapippuria

Näin valmistat kampelan ja vihannekset

  • Halkaise limetti ja leikkaa puolikkaatohuiksi viipaleiksi.

  • Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaane mahdollisimman ohuiksi viipaleiksivihannesleikkurilla.

  • Kuumennaoliiviöljy pienessä paistinpannussa,lisää valkosipuliviipaleet ja paistane kullankeltaisiksi.

  • Nosta viipaleettalouspaperin päälle valumaan.

  • Mausta ripauksella suolaa.

  • Halkaise tomaatit ja levitä puolikkaatuunivuokaan.

  • Poista kalasta ruodotja nosta fileet tomaattien päälleuunivuokaan.

  • Kypsennä tomaattejaja kalaa 200-asteisessa uunissa10 minuuttia.

  • Huuhdo ja paloittele parsakaali.

  • Pane palat kattilaan, mausta suolallaja lisää tippa rypsiöljyä.

  • Kaada päällekiehuvaa vettä.

  • Kiehauta ja valutaparsakaali juuri ennen tarjoilua.

  • Annostele kala, limetti, tomaatit,valkosipuli ja parsakaali tarjolle.

  • Rouhi päälle pippuria.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background