Kampelaa, kirsikkatomaattia ja parsakaalia

30 minuuttia
275 kcal

Terveellinen ja maukas ateria kampelasta, valkosipulilastuista, parsakaalista ja tomaateista valmistuu puolessa tunnissa.

kampelaa ja kasviksia lautasella

Kampelaa ja vihanneksia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 luomulimetti
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ekstra neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa
  • 5 kirsikkatomaattia
  • 2 kampelafileetä
  • 300 g parsakaalia
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • rouhittua mustapippuria

Näin valmistat kampelan ja vihannekset

  • Halkaise limetti ja leikkaa puolikkaatohuiksi viipaleiksi.

  • Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaane mahdollisimman ohuiksi viipaleiksivihannesleikkurilla.

  • Kuumennaoliiviöljy pienessä paistinpannussa,lisää valkosipuliviipaleet ja paistane kullankeltaisiksi.

  • Nosta viipaleettalouspaperin päälle valumaan.

  • Mausta ripauksella suolaa.

  • Halkaise tomaatit ja levitä puolikkaatuunivuokaan.

  • Poista kalasta ruodotja nosta fileet tomaattien päälleuunivuokaan.

  • Kypsennä tomaattejaja kalaa 200-asteisessa uunissa10 minuuttia.

  • Huuhdo ja paloittele parsakaali.

  • Pane palat kattilaan, mausta suolallaja lisää tippa rypsiöljyä.

  • Kaada päällekiehuvaa vettä.

  • Kiehauta ja valutaparsakaali juuri ennen tarjoilua.

  • Annostele kala, limetti, tomaatit,valkosipuli ja parsakaali tarjolle.

  • Rouhi päälle pippuria.


Newsletter background