Kalkkunahodari kaalinlehdessä

20 minuuttia
586 kcal

Wrappihodari punakaalista, kevytnakeista ja paprikasta sinappikastikkeen kanssa.

Kalkkunahodari kaalinlehdessä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 (suippo)kaalin lehteä mieluiten punaista
  • 4 kevyt kalkkunanakkia 5 % rasvaa
  • ½ punainen paprika
  • kevätsipulia
  • 6 cornichonia eli pikkukurkkua

Sinappikastike

  • ½ rkl dijoninsinappia
  • ½ tl vaaleaa hunajaa
  • 1 rkl rahkaa
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ valkosipulinkynsi
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Murskaa valkosipuli ja sekoita kastike.
  • Suikaloi paprika, viipaloi kevätsipuli, valuta ja halkaise pikkukurkut.
  • Poista kaalinlehdistä kova osa lehtiruotia.
  • Paahda kalkkunanakit pannulla.
  • Jaa nakit kaalinlehdille. Lusikoi nakeille kastiketta ja jaa paprika, kevätsipuliviipaleet ja pikkukurkut päälle.

LUE MYÖS: 9 terveellistä ja herkullista punakaalisalaattia

VINKKI! Kalkkunanakit maistuvat kaiken värisiltä kaalinlehdiltä, mutta punaiset ovat näyttävimpiä.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background