Kaaliwrap: Funky dog

Wrappihodari punakaalista, kevytnakeista ja paprikasta sinappikastikkeen kanssa.

maanantai 4. helmikuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Funky dog

4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 10 minuuttia

Aika yhteensä: 20 minuuttia

AINEKSET

4 suurta punakaalin lehteä

8 kalkkunanakkia

1 paprika pilkottuna

3 kevätsipulia viipaleina

12 pientä cocktailkurkkua puolitettuina

Sinappikastike

1 rkl dijoninsinappia

1 tl akaasiahunajaa

2 rkl skyriä tai maustamatonta jogurttia

1 rkl oliiviöljyä

1 mursk. valkosipulinkynsi

suolaa, mustapippuria

Valmistus

  • Ruskista nakit pannussa.
  • Vispaa kastikeainekset.
  • Ohenna kaalinlehtien ruotia.
  • Pane joka lehdelle kaksi nakkia, ikään kuin lehti olisi hot dog -sämpylä.
  • Lusikoi päälle kastiketta ja asettele lehdelle vielä paprikaa, kevätsipulia ja kurkkua.

LUE MYÖS: 9 terveellistä ja herkullista punakaalisalaattia

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee