Kaaliwrap: Funky dog

Wrappihodari punakaalista, kevytnakeista ja paprikasta sinappikastikkeen kanssa.

maanantai 4. helmikuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

4 annosta
4 suurta punakaalin lehteä
8 kalkkunanakkia
1 paprika pilkottuna
3 kevätsipulia viipaleina
12 pientä cocktailkurkkua puolitettuina


Sinappikastike

1 rkl dijoninsinappia
1 tl akaasiahunajaa
2 rkl skyriä tai maustamatonta jogurttia
1 rkl oliiviöljyä
1 mursk. valkosipulinkynsi
suolaa, mustapippuria

  • Ruskista nakit pannussa.
  • Vispaa kastikeainekset.
  • Ohenna kaalinlehtien ruotia.
  • Pane joka lehdelle kaksi nakkia, ikään kuin lehti olisi hot dog -sämpylä.
  • Lusikoi päälle kastiketta ja asettele lehdelle vielä paprikaa, kevätsipulia ja kurkkua.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee