Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kalkkunaho... Kalkkunahodari kaalinlehdessä 20 minuuttia 586 kcal Wrappihodari punakaalista, kevytnakeista ja paprikasta sinappikastikkeen kanssa. Teksti: KUNTOPLUS 3. helmikuuta 2013 Kalkkunahodari kaalinlehdessä Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 (suippo)kaalin lehteä mieluiten punaista 4 kevyt kalkkunanakkia 5 % rasvaa ½ punainen paprika 1½ kevätsipulia 6 cornichonia eli pikkukurkkua Sinappikastike ½ rkl dijoninsinappia ½ tl vaaleaa hunajaa 1 rkl rahkaa ½ rkl oliiviöljyä ½ valkosipulinkynsi merisuolaa mustapippuria Valmistus Murskaa valkosipuli ja sekoita kastike. Suikaloi paprika, viipaloi kevätsipuli, valuta ja halkaise pikkukurkut. Poista kaalinlehdistä kova osa lehtiruotia. Paahda kalkkunanakit pannulla. Jaa nakit kaalinlehdille. Lusikoi nakeille kastiketta ja jaa paprika, kevätsipuliviipaleet ja pikkukurkut päälle. LUE MYÖS: 9 terveellistä ja herkullista punakaalisalaattia VINKKI! Kalkkunanakit maistuvat kaiken värisiltä kaalinlehdiltä, mutta punaiset ovat näyttävimpiä. RahkaWrapitLow carbKaali