Kalkkunahodari kaalinlehdessä

20 minuuttia
586 kcal

Wrappihodari punakaalista, kevytnakeista ja paprikasta sinappikastikkeen kanssa.

Kalkkunahodari kaalinlehdessä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 (suippo)kaalin lehteä mieluiten punaista
  • 4 kevyt kalkkunanakkia 5 % rasvaa
  • ½ punainen paprika
  • kevätsipulia
  • 6 cornichonia eli pikkukurkkua

Sinappikastike

  • ½ rkl dijoninsinappia
  • ½ tl vaaleaa hunajaa
  • 1 rkl rahkaa
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ valkosipulinkynsi
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Murskaa valkosipuli ja sekoita kastike.
  • Suikaloi paprika, viipaloi kevätsipuli, valuta ja halkaise pikkukurkut.
  • Poista kaalinlehdistä kova osa lehtiruotia.
  • Paahda kalkkunanakit pannulla.
  • Jaa nakit kaalinlehdille. Lusikoi nakeille kastiketta ja jaa paprika, kevätsipuliviipaleet ja pikkukurkut päälle.

LUE MYÖS: 9 terveellistä ja herkullista punakaalisalaattia

VINKKI! Kalkkunanakit maistuvat kaiken värisiltä kaalinlehdiltä, mutta punaiset ovat näyttävimpiä.