Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kaalihodar... Kaalihodari herkullisella täytteellä 30 minuuttia 267 kcal Valmista helppo ja ravitseva illallinen vain puolessa tunnissa. Kokeile terveellistä hodaria, jonka täytteenä on tomaattia ja kirpakkaa punasipulia. Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 15. heinäkuuta 2017 Kaalihodari tomaatti- ja punasipulitäytteellä Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 8 kirsikkatomaattia 1 pieni punasipuli 2 rkl vaaleaa viinietikkaa 2 tl juoksevaa hunajaa tai agavesiirappia 1 tl merisuolaa ½ vihreää chiliä 1 suuri kourallinen vesikrassia 2 punakaalin lehteä 2 maukasta ja vähärasvaista makkaraa ekstra neitsytoliiviöljyä 1 tl dijoninsinappia Kaalihodarin valmistus Leikkaa tomaatit kahtia tai neljään osaan ja kypsennä niitä 200-asteisessa uunissa 8 minuuttia. Leikkaa punasipuli kapeiksi lohkoiksi. Sekoita etikka, hunaja ja suola keskenään ja marinoi punasipulilohkot seoksessa. Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi. Huuhdo ja kuivaa kaalinlehdet sekä vesikrassi. Pane makkarat kattilaan, kaada päälle kiehuvaa vettä ja kiehauta makkarat. Kytke lämpö pois ja pidä makkaroita kuumassa vedessä 5 minuuttia. Sipaise pinnoitettuun paistinpannuun oliiviöljyä, lisää makkarat ja ruskista ne joka puolelta. Annostele molemmille kaalinlehdille makkara, sinappia, uunitomaatteja, vesikrassia, chiliä ja marinoitua punasipulia. TomaattiPunakaali