Kaalihodari herkullisella täytteellä

30 minuuttia
267 kcal

Valmista helppo ja ravitseva illallinen vain puolessa tunnissa. Kokeile terveellistä hodaria, jonka täytteenä on tomaattia ja kirpakkaa punasipulia.

Kaalinlehti täytettynä lautasella

Kaalihodari tomaatti- ja punasipulitäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 8 kirsikkatomaattia
  • 1 pieni punasipuli
  • 2 rkl vaaleaa viinietikkaa
  • 2 tl juoksevaa hunajaa tai agavesiirappia
  • 1 tl merisuolaa
  • ½ vihreää chiliä
  • 1 suuri kourallinen vesikrassia
  • 2 punakaalin lehteä
  • 2 maukasta ja vähärasvaista makkaraa
  • ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 1 tl dijoninsinappia

Kaalihodarin valmistus

  • Leikkaa tomaatit kahtia tai neljään osaan ja kypsennä niitä 200-asteisessa uunissa 8 minuuttia.

  • Leikkaa punasipuli kapeiksi lohkoiksi.

  • Sekoita etikka, hunaja ja suola keskenään ja marinoi punasipulilohkot seoksessa.

  • Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi. Huuhdo ja kuivaa kaalinlehdet sekä vesikrassi.

  • Pane makkarat kattilaan, kaada päälle kiehuvaa vettä ja kiehauta makkarat.

  • Kytke lämpö pois ja pidä makkaroita kuumassa vedessä 5 minuuttia.

  • Sipaise pinnoitettuun paistinpannuun oliiviöljyä, lisää makkarat ja ruskista ne joka puolelta.

  • Annostele molemmille kaalinlehdille makkara, sinappia, uunitomaatteja, vesikrassia, chiliä ja marinoitua punasipulia.