Kaalihodari herkullisella täytteellä

30 minuuttia
267 kcal

Valmista helppo ja ravitseva illallinen vain puolessa tunnissa. Kokeile terveellistä hodaria, jonka täytteenä on tomaattia ja kirpakkaa punasipulia.

Kaalinlehti täytettynä lautasella

Kaalihodari tomaatti- ja punasipulitäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 8 kirsikkatomaattia
  • 1 pieni punasipuli
  • 2 rkl vaaleaa viinietikkaa
  • 2 tl juoksevaa hunajaa tai agavesiirappia
  • 1 tl merisuolaa
  • ½ vihreää chiliä
  • 1 suuri kourallinen vesikrassia
  • 2 punakaalin lehteä
  • 2 maukasta ja vähärasvaista makkaraa
  • ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 1 tl dijoninsinappia

Kaalihodarin valmistus

  • Leikkaa tomaatit kahtia tai neljään osaan ja kypsennä niitä 200-asteisessa uunissa 8 minuuttia.

  • Leikkaa punasipuli kapeiksi lohkoiksi.

  • Sekoita etikka, hunaja ja suola keskenään ja marinoi punasipulilohkot seoksessa.

  • Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi. Huuhdo ja kuivaa kaalinlehdet sekä vesikrassi.

  • Pane makkarat kattilaan, kaada päälle kiehuvaa vettä ja kiehauta makkarat.

  • Kytke lämpö pois ja pidä makkaroita kuumassa vedessä 5 minuuttia.

  • Sipaise pinnoitettuun paistinpannuun oliiviöljyä, lisää makkarat ja ruskista ne joka puolelta.

  • Annostele molemmille kaalinlehdille makkara, sinappia, uunitomaatteja, vesikrassia, chiliä ja marinoitua punasipulia.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background