Kaalihodari herkullisella täytteellä
Valmista helppo ja ravitseva illallinen vain puolessa tunnissa. Kokeile terveellistä hodaria, jonka täytteenä on tomaattia ja kirpakkaa punasipulia.
Valmista helppo ja ravitseva illallinen vain puolessa tunnissa. Kokeile terveellistä hodaria, jonka täytteenä on tomaattia ja kirpakkaa punasipulia.
Leikkaa tomaatit kahtia tai neljään osaan ja kypsennä niitä 200-asteisessa uunissa 8 minuuttia.
Leikkaa punasipuli kapeiksi lohkoiksi.
Sekoita etikka, hunaja ja suola keskenään ja marinoi punasipulilohkot seoksessa.
Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi. Huuhdo ja kuivaa kaalinlehdet sekä vesikrassi.
Pane makkarat kattilaan, kaada päälle kiehuvaa vettä ja kiehauta makkarat.
Kytke lämpö pois ja pidä makkaroita kuumassa vedessä 5 minuuttia.
Sipaise pinnoitettuun paistinpannuun oliiviöljyä, lisää makkarat ja ruskista ne joka puolelta.
Annostele molemmille kaalinlehdille makkara, sinappia, uunitomaatteja, vesikrassia, chiliä ja marinoitua punasipulia.