Kaalihodari herkullisella täytteellä

30 minuuttia
267 kcal

Valmista helppo ja ravitseva illallinen vain puolessa tunnissa. Kokeile terveellistä hodaria, jonka täytteenä on tomaattia ja kirpakkaa punasipulia.

Kaalinlehti täytettynä lautasella

Kaalihodari tomaatti- ja punasipulitäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 8 kirsikkatomaattia
  • 1 pieni punasipuli
  • 2 rkl vaaleaa viinietikkaa
  • 2 tl juoksevaa hunajaa tai agavesiirappia
  • 1 tl merisuolaa
  • ½ vihreää chiliä
  • 1 suuri kourallinen vesikrassia
  • 2 punakaalin lehteä
  • 2 maukasta ja vähärasvaista makkaraa
  • ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 1 tl dijoninsinappia

Kaalihodarin valmistus

  • Leikkaa tomaatit kahtia tai neljään osaan ja kypsennä niitä 200-asteisessa uunissa 8 minuuttia.

  • Leikkaa punasipuli kapeiksi lohkoiksi.

  • Sekoita etikka, hunaja ja suola keskenään ja marinoi punasipulilohkot seoksessa.

  • Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi. Huuhdo ja kuivaa kaalinlehdet sekä vesikrassi.

  • Pane makkarat kattilaan, kaada päälle kiehuvaa vettä ja kiehauta makkarat.

  • Kytke lämpö pois ja pidä makkaroita kuumassa vedessä 5 minuuttia.

  • Sipaise pinnoitettuun paistinpannuun oliiviöljyä, lisää makkarat ja ruskista ne joka puolelta.

  • Annostele molemmille kaalinlehdille makkara, sinappia, uunitomaatteja, vesikrassia, chiliä ja marinoitua punasipulia.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background