300
g
(san marzano- tai luumutomaatteja) tomaatteja
6
salvianlehteä
1
rosmariininvartta
Valmistus
Nuiji fileet ohuiksi muovikelmun alla. Leikkaa juustopallot viipaleiksi, ja jaa viipaleet fileille. Levitä fileille vielä kinkkuviipaleet ja kiinnitä joka annokseen 3 salvianlehteä hammastikuilla.
Pese ja kuivaa perunat, leikkaa ne lohkoiksi ja kääntele niitä 1 rkl:ssa öljyä, johon on lisätty kevyesti murskattu valkosipuli, 6 salvianlehteä ja yhden rosmariininvarren lehdet sekä suolaa ja pippuria.
Leikkaa tomaatit pituussuunnassa puoliksi. Silppua 6 salvianlehteä ja yhden rosmariininvarren lehdet hienoksi. Sekoita silppu 1 rkl:aan öljyä.
Levitä perunat leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja paista niitä 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Pane tomaatit vuokaan ja vuoka uuniin viimeisten 10 minuutin ajaksi.
Ota tomaatit uunista 2 minuuttia ennen paistoajan loppua, pirskottele niille mausteöljy ja paista valmiiksi.
Paista broilerleikettä "pohjapuolelta" 10 minuuttia. Siirrä fileet uunivuokaan ja kypsennä ne 200-asteisessa uunissa (noin 8 minuuttia).