Broilerisaltimbocca, lohkoperunoita ja uunitomaattia

50 minuuttia
473 gram

Broileri italialaisessa viitassa.

Broilerisaltimbocca

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafileetä
  • 1 mozzarellajuustopalloa
  • 2 Viipale ilmakuivattua kinkkua
  • 6 salvianlehteä
  • 6 puista hammastikkua
  • 2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 400 g pieniä perunoita
  • 2 valkosipulin kynttä
  • merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • 300 g (san marzano- tai luumutomaatteja) tomaatteja
  • 6 salvianlehteä
  • 1 rosmariininvartta

Valmistus

  • Nuiji fileet ohuiksi muovikelmun alla. Leikkaa juustopallot viipaleiksi, ja jaa viipaleet fileille. Levitä fileille vielä kinkkuviipaleet ja kiinnitä joka annokseen 3 salvianlehteä hammastikuilla.
  • Pese ja kuivaa perunat, leikkaa ne lohkoiksi ja kääntele niitä 1 rkl:ssa öljyä, johon on lisätty kevyesti murskattu valkosipuli, 6 salvianlehteä ja yhden rosmariininvarren lehdet sekä suolaa ja pippuria.
  • Leikkaa tomaatit pituussuunnassa puoliksi. Silppua 6 salvianlehteä ja yhden rosmariininvarren lehdet hienoksi. Sekoita silppu 1 rkl:aan öljyä.
  • Levitä perunat leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja paista niitä 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Pane tomaatit vuokaan ja vuoka uuniin viimeisten 10 minuutin ajaksi.
  • Ota tomaatit uunista 2 minuuttia ennen paistoajan loppua, pirskottele niille mausteöljy ja paista valmiiksi.
  • Paista broilerleikettä "pohjapuolelta" 10 minuuttia. Siirrä fileet uunivuokaan ja kypsennä ne 200-asteisessa uunissa (noin 8 minuuttia).

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background