Christian Bitzin ja Arne Astrupin painonhallintaoppaasta.

Broileri-papu-pähkinäwrapit

Resepti Christian Bitzin ja Arne Astrupin kirjasta "Verdens bedste kur" (Maailman paras laihdutuskuuri).

maanantai 21. syyskuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Broileri-papu-pähkinäwrapit

4 hengelle

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 20 minuuttia

Valmistusaika: 10 minuuttia

Aika yhteensä: 30 minuuttia

AINEKSET

500 g broileria ohuina suikaleina

1 rkl maapähkinäöljyä

50 g cashew- tai maapähkinöitä

6–8 täysjyvätortillaa

1 nippu basilikaa hienonnettuna

1 nippu oreganoa hienonnettuna

1 pieni suippokaali suikaleina

2 rkl akaasiahunajaa

3 rkl kurpitsansiemeniä

1 limetti

suolaa

1 tl jauhettua mustapippuria

200 g valkoisia papuja (liotettuja ja ohjeen mukaan keitettyjä)

Kukkakaalisalaatti

½ kukkakaalia pieninä kukintoina

1 sitruunan mehu ja raastettu kuori

suolaa ja pippuria

50 g parmesaanilastuja

50 g paahdettuja manteleita, jotka on käännelty soijakastikkeessa

  • Ruskista broilerisuikaleet maapähkinäöljyssä kuumassa wokpannussa.
  • Kumoa broilerisuikaleet kulhoon ja sekoita pähkinät joukkoon.
  • Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja kumoa suikaleet toiseen kulhoon.
  • Sekoita hunaja ja limettimehu sekä raastettu limetin kuori kaalisuikaleiden joukkoon.
  • Ripottele kurpitsansiemenet päälle ja lisää pavut. Valmista tässä vaiheessa kukkakaalisalaatti.
  • Mausta wrappien täyte suolalla ja pippurilla.
  • Lämmitä täysjyvätortillat, lisää täyte ja kääri wrapeiksi.


Kukkakaalisalaatti

  • Tarjoa salaatti wrapien lisukkeena.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee