Terveellisiä reseptejä Broileri-p... Broileri-papu-pähkinäwrapit 30 minuuttia Herkullisia wrappeja, täytteenä broileria, valkoisia papuja, pähkinöitä ja yrttejä. Rapeaa kukkakaalisalaattia ja päälle manteleita ja parmesaania. Teksti: Christian Bitz 20. syyskuuta 2015 Broileri-papu-pähkinäwrapit Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 hengelle 250 g broileria ohuina suikaleina ½ rkl maapähkinäöljyä 25 g cashew- tai maapähkinöitä 3 täysjyvätortillaa ½ nippu basilikaa hienonnettuna ½ nippu oreganoa hienonnettuna ½ pieni suippokaali suikaleina 1 rkl akaasiahunajaa 1½ rkl kurpitsansiemeniä ½ limetti suolaa ½ tl jauhettua mustapippuria 100 g valkoisia papuja (liotettuja ja ohjeen mukaan keitettyjä) Kukkakaalisalaatti ¼ kukkakaalia pieninä kukintoina ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori suolaa ja pippuria 25 g parmesaanilastuja 25 g paahdettuja manteleita, jotka on käännelty soijakastikkeessa Valmistus Ruskista broilerisuikaleet maapähkinäöljyssä kuumassa wokpannussa. Kumoa broilerisuikaleet kulhoon ja sekoita pähkinät joukkoon. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja kumoa suikaleet toiseen kulhoon. Sekoita hunaja ja limettimehu sekä raastettu limetin kuori kaalisuikaleiden joukkoon. Ripottele kurpitsansiemenet päälle ja lisää pavut. Valmista tässä vaiheessa kukkakaalisalaatti. Mausta wrappien täyte suolalla ja pippurilla. Lämmitä täysjyvätortillat, lisää täyte ja kääri wrapeiksi. Kukkakaalisalaatti Tarjoa salaatti wrapien lisukkeena. WrapitSuippokaaliPavutBroileriPähkinät