Christian Bitzin ja Arne Astrupin painonhallintaoppaasta.

Broileri-papu-pähkinäwrapit

Resepti Christian Bitzin ja Arne Astrupin kirjasta "Verdens bedste kur" (Maailman paras laihdutuskuuri).

maanantai 21. syyskuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Herkulliset wrapit täytteenään broileria, valkopapuja, pähkinöitä ja yrttejä. Nam! Lisukkeeksi kukkakaali-mantelisalaatti parmesanlastuilla hunnutettuna.

Oletko KUNTO PLUSsan tilaaja? Lataa 2 viikon ravitsemussuunnitelmat täältä!


Broileri-papu-pähkinäwrapit

Ohje 4 hengelle
500 g broileria ohuina suikaleina
1 rkl maapähkinäöljyä
50 g cashew- tai maapähkinöitä
6–8 täysjyvätortillaa
1 nippu basilikaa hienonnettuna
1 nippu oreganoa hienonnettuna
1 pieni suippokaali suikaleina
2 rkl akaasiahunajaa
3 rkl kurpitsansiemeniä
1 limetti
suolaa
1 tl jauhettua mustapippuria
200 g valkoisia papuja (liotettuja ja ohjeen mukaan keitettyjä)


  • Ruskista broilerisuikaleet maapähkinäöljyssä kuumassa wokpannussa.
  • Kumoa broilerisuikaleet kulhoon ja sekoita pähkinät joukkoon.
  • Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja kumoa suikaleet toiseen kulhoon.
  • Sekoita hunaja ja limettimehu sekä raastettu limetin kuori kaalisuikaleiden joukkoon.
  • Ripottele kurpitsansiemenet päälle ja lisää pavut. Valmista tässä vaiheessa kukkakaalisalaatti.
  • Mausta wrappien täyte suolalla ja pippurilla.
  • Lämmitä täysjyvätortillat, lisää täyte ja kääri wrapeiksi.


Kukkakaalisalaatti

½ kukkakaalia pieninä kukintoina
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
suolaa ja pippuria
50 g parmesaanilastuja
50 g paahdettuja manteleita, jotka on käännelty soijakastikkeessa

  • Tarjoa salaatti wrapien lisukkeena.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee