Broileri-papu-pähkinäwrapit

30 minuuttia

Resepti Christian Bitzin ja Arne Astrupin kirjasta "Verdens bedste kur" (Maailman paras laihdutuskuuri).

Christian Bitzin ja Arne Astrupin painonhallintaoppaasta.

Broileri-papu-pähkinäwrapit

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 250 g broileria ohuina suikaleina
  • ½ rkl maapähkinäöljyä
  • 25 g cashew- tai maapähkinöitä
  • 3 täysjyvätortillaa
  • ½ nippu basilikaa hienonnettuna
  • ½ nippu oreganoa hienonnettuna
  • ½ pieni suippokaali suikaleina
  • 1 rkl akaasiahunajaa
  • 1½ rkl kurpitsansiemeniä
  • ½ limetti
  • suolaa
  • ½ tl jauhettua mustapippuria
  • 100 g valkoisia papuja (liotettuja ja ohjeen mukaan keitettyjä)

Kukkakaalisalaatti

  • ¼ kukkakaalia pieninä kukintoina
  • ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • suolaa ja pippuria
  • 25 g parmesaanilastuja
  • 25 g paahdettuja manteleita, jotka on käännelty soijakastikkeessa

Valmistus

  • Ruskista broilerisuikaleet maapähkinäöljyssä kuumassa wokpannussa.
  • Kumoa broilerisuikaleet kulhoon ja sekoita pähkinät joukkoon.
  • Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja kumoa suikaleet toiseen kulhoon.
  • Sekoita hunaja ja limettimehu sekä raastettu limetin kuori kaalisuikaleiden joukkoon.
  • Ripottele kurpitsansiemenet päälle ja lisää pavut. Valmista tässä vaiheessa kukkakaalisalaatti.
  • Mausta wrappien täyte suolalla ja pippurilla.
  • Lämmitä täysjyvätortillat, lisää täyte ja kääri wrapeiksi.

Kukkakaalisalaatti

  • Tarjoa salaatti wrapien lisukkeena.