Broileri-papu-pähkinäwrapit

30 minuuttia

Resepti Christian Bitzin ja Arne Astrupin kirjasta "Verdens bedste kur" (Maailman paras laihdutuskuuri).

Christian Bitzin ja Arne Astrupin painonhallintaoppaasta.

Broileri-papu-pähkinäwrapit

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 250 g broileria ohuina suikaleina
  • ½ rkl maapähkinäöljyä
  • 25 g cashew- tai maapähkinöitä
  • 3 täysjyvätortillaa
  • ½ nippu basilikaa hienonnettuna
  • ½ nippu oreganoa hienonnettuna
  • ½ pieni suippokaali suikaleina
  • 1 rkl akaasiahunajaa
  • 1½ rkl kurpitsansiemeniä
  • ½ limetti
  • suolaa
  • ½ tl jauhettua mustapippuria
  • 100 g valkoisia papuja (liotettuja ja ohjeen mukaan keitettyjä)

Kukkakaalisalaatti

  • ¼ kukkakaalia pieninä kukintoina
  • ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • suolaa ja pippuria
  • 25 g parmesaanilastuja
  • 25 g paahdettuja manteleita, jotka on käännelty soijakastikkeessa

Valmistus

  • Ruskista broilerisuikaleet maapähkinäöljyssä kuumassa wokpannussa.

  • Kumoa broilerisuikaleet kulhoon ja sekoita pähkinät joukkoon.

  • Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja kumoa suikaleet toiseen kulhoon.

  • Sekoita hunaja ja limettimehu sekä raastettu limetin kuori kaalisuikaleiden joukkoon.

  • Ripottele kurpitsansiemenet päälle ja lisää pavut. Valmista tässä vaiheessa kukkakaalisalaatti.

  • Mausta wrappien täyte suolalla ja pippurilla.

  • Lämmitä täysjyvätortillat, lisää täyte ja kääri wrapeiksi.

Kukkakaalisalaatti

  • Tarjoa salaatti wrapien lisukkeena.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background