Christian Bitzin ja Arne Astrupin painonhallintaoppaasta.

Broileri-papu-pähkinäwrapit

Resepti Christian Bitzin ja Arne Astrupin kirjasta "Verdens bedste kur" (Maailman paras laihdutuskuuri).

maanantai 21. syyskuuta 2015 teksti I. FORM-redaktionen

Herkulliset wrapit täytteenään broileria, valkopapuja, pähkinöitä ja yrttejä. Nam! Lisukkeeksi kukkakaali-mantelisalaatti parmesanlastuilla hunnutettuna.

Oletko KUNTO PLUSsan tilaaja? Lataa 2 viikon ravitsemussuunnitelmat täältä!


Broileri-papu-pähkinäwrapit

Ohje 4 hengelle
500 g broileria ohuina suikaleina
1 rkl maapähkinäöljyä
50 g cashew- tai maapähkinöitä
6–8 täysjyvätortillaa
1 nippu basilikaa hienonnettuna
1 nippu oreganoa hienonnettuna
1 pieni suippokaali suikaleina
2 rkl akaasiahunajaa
3 rkl kurpitsansiemeniä
1 limetti
suolaa
1 tl jauhettua mustapippuria
200 g valkoisia papuja (liotettuja ja ohjeen mukaan keitettyjä)


  • Ruskista broilerisuikaleet maapähkinäöljyssä kuumassa wokpannussa.
  • Kumoa broilerisuikaleet kulhoon ja sekoita pähkinät joukkoon.
  • Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja kumoa suikaleet toiseen kulhoon.
  • Sekoita hunaja ja limettimehu sekä raastettu limetin kuori kaalisuikaleiden joukkoon.
  • Ripottele kurpitsansiemenet päälle ja lisää pavut. Valmista tässä vaiheessa kukkakaalisalaatti.
  • Mausta wrappien täyte suolalla ja pippurilla.
  • Lämmitä täysjyvätortillat, lisää täyte ja kääri wrapeiksi.


Kukkakaalisalaatti

½ kukkakaalia pieninä kukintoina
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
suolaa ja pippuria
50 g parmesaanilastuja
50 g paahdettuja manteleita, jotka on käännelty soijakastikkeessa

  • Tarjoa salaatti wrapien lisukkeena.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee