Resepti: Ananas-broilerisalaatti

Tarjoa salaatti ananaksenpuolikkaasta niin kuin luksuslomalla trooppisissa maissa.

perjantai 15. tammikuuta 2016 teksti Michelle Kristensen

Ainekset

2 annosta

Ananas-broilerisalaatti 
50 g kypsennettyä punaista kvinoaa
1 kokonainen ananas (200 g salaattiin, kuori tarjoiluun)
1 tl kookosöljyä
250 g broilerin rintafileetä
1 rkl soijakastiketta
½ limetin mehu
½ avokadoa
100 g rucolaa
40 g punajuurenversoja tai alfalfanituja
1 raitajuuri tai punajuuri


Kastike
30 g cashewpähkinöitä (liota vedessä vähintään 20 min)
½ dl mantelimaitoa
1 murskattu valkosipulinkynsi
¼ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
1 kourallinen tuoretta korianteria
Ripaus suolaa

LUE MYÖS: 6 hyvää syytä syödä kvinoaa

Valmistus

  • Halkaise ananas ja koverra sisus irti.
  • Kuutioi broileri, ruskista kookosöljyssä. Lisää soijakastike ja limettimehu.
  • Paloittele kasvikset ja sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään.
  • Annostele salaatti tarjolle ananaksen kuoriin.
  • Soseuta kastikkeen ainekset keskenään ja pane tarjolle.
Ravintosisältö/annos

Energiaa: 444,5 kcal
Proteiinia: 33,5 g
Rasvaa: 19 g
Hiilihydraattia: 38 g
Kuitua: 5 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee