Resepti: Ananas-broilerisalaatti

Tarjoa salaatti ananaksenpuolikkaasta niin kuin luksuslomalla trooppisissa maissa.

perjantai 15. tammikuuta 2016 teksti M. Kristensen

Ananas-broilerisalaatti

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 25 minuuttia

Valmistusaika: 15 minuuttia

Aika yhteensä: 40 minuuttia

AINEKSET

Ananas-broilerisalaatti

50 g kypsennettyä punaista kvinoaa

1 kokonainen ananas (200 g salaattiin, kuori tarjoiluun)

1 tl kookosöljyä

250 g broilerin rintafileetä

1 rkl soijakastiketta

½ limetin mehu

½ avokadoa

100 g rucolaa

40 g punajuurenversoja tai alfalfanituja

1 raitajuuri tai punajuuri

Kastike

30 g cashewpähkinöitä (liota vedessä vähintään 20 min)

½ dl mantelimaitoa

1 murskattu valkosipulinkynsi

¼ luomusitruunan mehu ja raastettu kuori

1 kourallinen tuoretta korianteria

Ripaus suolaa

Valmistus


  • Halkaise ananas ja koverra sisus irti.
  • Kuutioi broileri, ruskista kookosöljyssä. Lisää soijakastike ja limettimehu.
  • Paloittele kasvikset ja sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään.
  • Annostele salaatti tarjolle ananaksen kuoriin.
  • Soseuta kastikkeen ainekset keskenään ja pane tarjolle.

Ravintosisältö/annos

Energiaa: 444,5 kcal

Proteiinia: 33,5 g

Rasvaa: 19 g

Hiilihydraattia: 38 g

Kuitua: 5 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee