Kuivaa broilerin rintafileet ja hiero niihin oliiviöljyä.
Grillaa tai paista fileet ja mausta ne suolalla sekä pippurilla.
Tee gremolata: Raasta sitruunankuori ja murskaa 1 valkosipulinkynsi. Sekoita niiden joukkoon 2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa.
Huuhdo kaali ja poista lehdistä alimmat osat (noin 5 cm).
Poista lehtiruoti ja leikkaa lehdet suuriksi paloiksi.
Huuhdo uudelleen ja linkoa kuivaksi.
Leikkaa 2 valkosipulinkynttä ohuiksi viipaleiksi.
Kuumenna 1 rkl oliiviöljyä, lisää valkosipuliviipaleet ja paista ne kullankeltaisiksi.
Nosta talouspaperin päälle valumaan.
Lisää kaali samaan öljyyn paistumaan.
Mausta chilillä ja suolalla.
Sekoita kaali ja valkosipuli keskenään.
Annostele broileri, gremolata ja kaali-valkosipuliseos tarjolle.