Terveellisiä reseptejä Päivällinen Broileri-h... Broileri-hernerisotto 30 minuuttia 646 kcal Italialaistyyppinen broileri-hernerisotto valmistuu puolessa tunnissa. Teksti: Michelle Kristensen ja Anne Larsen 9. kesäkuuta 2017 Broileri-hernerisotto Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 broilerin rintafilettä à 125 g 4 tl neitsytoliiviöljyä merisuolaa pippuria myllystä 2 rkl hienonnettua salottisipulia 120 g risottoriisiä ½ kiehuvaa, 1 tl merisuolalla maustettua vettä 4 rkl kuivaa valkoviiniä 4 tl rapsiöljyä ja tilkka herneiden keitinveteen 30 g raastettua parmesaania 200 g tuoreita tai pakastettuja herneitä kourallinen herneenversoja Broileri-hernerisoton valmistus Kääntele rintafileet 2 teelusikallisessa oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista molemmin puolin kuumalla pannulla, ja kypsennä uunissa 190 asteessa 12 minuuttia. Kuullota sipuli kattilassa oliiviöljyssä. Lisää riisi ja sekoita, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi. Lisää valkoviini ja kiehuva vesi. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes riisit ovat kypsiä, mutta vielä purtavia. Sekoita joukkoon öljy ja parmesaaniraaste. Pane herneet kattilaan, lisää tilkka öljyä ja vähän suolaa. Kaada kiehuva vesi päälle, kiehauta ja kaada vesi pois. Sekoita herneet risoton joukkoon. Leikkaa broileri viipaleiksi. Annostele risotto lautasille, nosta broileriviipaleet päälle, koristele herneenversoilla ja pyöräytä päälle pippuria myllystä. Broileri