Broileria, risottoa ja kesäkurpitsaa

30 minuuttia
540 kcal

Herkullinen, vähärasvainen päivällisruoka broilerista.

Broileria, risottoa ja kesäkurpitsaa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 200 g broilerin rintafileetä
  • suolaa
  • pippuria
  • 2 purjosipuli
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 2 tl voita
  • 100 g (runsas ½ dl) risottoriisiä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 8 dl kana- tai kasvislientä
  • 4 tl vihreää pestoa
  • 300 g vihreää kesäkurpitsaa
  • 2 tl parmesaaniraastetta

Valmistus

Mausta rintafilee suolalla ja pippurilla. Paista 220-asteisessa uunissa 12 - 14 min.

Huuhdo ja hienonna purjo. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuullota voissa paksupohjaisessa kattilassa. Lisää riisi ja kuullota 1 min. Lisää viini ja kypsennä risottoa sekoitellen, kunnes viini on haihtunut. Lisää kana- tai kasvislientä 1 dl kerrallaan ja sekoita, kunnes neste on imeytynyt risottoon ennen kuin lisäät nestettä. Valmiin risoton tulee olla kosteaa ja puuromaista ja riisin rakenteeltaan napakkaa.

Sekoita pesto valmiin risoton joukkoon.

Huuhdo ja suikaloi kesäkurpitsa. Höyrytä suikaleet. Annostele risotto lautaselle ja ripottele päälle parmesaaniraaste. Nosta broileri päälle ja kesäkurpitsasuikaleet viereen


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background