Juurisellerilisuke eli selleritto

50 minuuttia
325,5 kcal

Uudenlainen lisuke tiikerirapujen ja uunitomaattien seuraksi.

Selleritto

Juurisellerilisuke eli selleritto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ juuriselleriä
  • 1 sipuli
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl kasvisliemijauhetta
  • 1½ dl haaleaa vettä
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • ½ tl merisuolaa
  • ¼ tl rouhittua mustapippuria
  • ¼ luomusitruunan kuori

Pinnalle

  • 200 g tiikerikatkarapuja
  • ½ tl hienonnettua tuoretta chiliä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl öljyä
  • Ripaus merisuolaa
  • 2 rkl tuoretta korianteria
  • 10 kirsikkatomaattia

Valmistus

  • Halkaise tomaatit ja paista niitä 15 min 175-asteisessa uunissa.

  • Kuori ja raasta selleri karkeaksi raasteeksi. Kuori sipuli ja pilko se pieniksi kuutioiksi.

  • Kuumenna öljy suuressa padassa, ja kuullota selleriä ja sipulia 4 min samalla sekoitellen.

  • Sekoita liemijauhe veteen, ja kaada liemi selleri-sipuliseoksen päälle pataan. Lisää parmesaani, suola, pippuri ja raastettu/suikaloitu sitruunankuori.

  • Sekoittele minuutin ajan, ja anna hautua 5 min miedolla lämmöllä.

  • Sekoita tiikerikatkaravut, chili, valkosipuli, öljy ja suola. Paista pannulla 3-5 min ja lisää lopuksi hienonnettu korianteri.

  • Annostele selleritto, paistetut tomaatit ja tiikerikatkaravut ja nauti.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background