Juurisellerilisuke eli selleritto

50 minuuttia
325,5 kcal

Uudenlainen lisuke tiikerirapujen ja uunitomaattien seuraksi.

Selleritto

Juurisellerilisuke eli selleritto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ juuriselleriä
  • 1 sipuli
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl kasvisliemijauhetta
  • 1½ dl haaleaa vettä
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • ½ tl merisuolaa
  • ¼ tl rouhittua mustapippuria
  • ¼ luomusitruunan kuori

Pinnalle

  • 200 g tiikerikatkarapuja
  • ½ tl hienonnettua tuoretta chiliä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl öljyä
  • Ripaus merisuolaa
  • 2 rkl tuoretta korianteria
  • 10 kirsikkatomaattia

Valmistus

  • Halkaise tomaatit ja paista niitä 15 min 175-asteisessa uunissa.

  • Kuori ja raasta selleri karkeaksi raasteeksi. Kuori sipuli ja pilko se pieniksi kuutioiksi.

  • Kuumenna öljy suuressa padassa, ja kuullota selleriä ja sipulia 4 min samalla sekoitellen.

  • Sekoita liemijauhe veteen, ja kaada liemi selleri-sipuliseoksen päälle pataan. Lisää parmesaani, suola, pippuri ja raastettu/suikaloitu sitruunankuori.

  • Sekoittele minuutin ajan, ja anna hautua 5 min miedolla lämmöllä.

  • Sekoita tiikerikatkaravut, chili, valkosipuli, öljy ja suola. Paista pannulla 3-5 min ja lisää lopuksi hienonnettu korianteri.

  • Annostele selleritto, paistetut tomaatit ja tiikerikatkaravut ja nauti.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background