Tonnikala-kananmuna-oliivisalaatti

20 minuuttia
372 kcal

Kokeile terveellisempää versiota Nizzansalaatista.

Tonnikala-kananmuna-oliivisalaatti

JOS TONNIKALA EI MAISTU voit käyttää salaattiin myös broileria, ja oliivit voi korvata avokadolla.

© wichmann+bendtsen

Tonnikala-kananmuna-oliivisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 3 kananmunaa
  • 2 tlk tonnikalaa vedessä
  • 60 g sydänsalaattia
  • ½ punasipuli
  • 300 g tomaattia
  • 1 vihreä paprika
  • 1 kourallista oliiveja
  • 1 kourallista kapriksia
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 1 rkl etikkaa

Valmistus

  • Keitä kananmunia vedessä 9 minuuttia ja huuhtele heti perään kylmällä vedellä, jotta kuori irtoaa helposti.
  • Leikkaa salaatti suupaloiksi ja viipaloi punasipuli. Leikkaa tomaatti lohkoiksi ja paprika siivuiksi.
  • Annostele kasvikset kahteen kulhoon ja lisää kaprikset ja oliivit.
  • Lisää salaatin päälle valutettu tonnikala ja lohkottu kananmuna. Mausta suolalla ja pippurilla ja pirskota vielä päälle öljyä ja etikkaa.

VINKKI! Yritä kuivata salaatti huolellisesti, ettei öljy valu pois salaatista kulhon pohjalle.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background