Rukiiset kalaleivät

15 minuuttia
309 kcal

Kalatäytettä ja kasviksia ruisleipäviipaleiden välissä sopii evääksi tai kevyeksi lounaaksi.

Rukiinen eväsleipä voipaperissa

RUKIISET KALALEIVÄT - mehevää kalatäytettä ja kasviksia eväsleivän välissä

© wichmann+bendtsen

Rukiiset kalaleivät

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Kalatäyte

  • ¾ dl raejuustoa
  • ⅓ dl rahkaa
  • ⅓ tl dijoninsinappia
  • sitruunan mehu
  • ½ juoksevaa hunajaa
  • ½ tlk säilyke- tai savukalaa
  • omenaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta basilikaa tai krassia

Leivät ja lisukkeet

  • 4 Viipale viipaletta täysjyväruisleipää
  • ½ tomaatti
  • punasipulia
  • salaatinlehtiä tai lehtipinaattia

Valmistus

  • Sekoita raejuusto, rahka, sinappi, sitruunamehu ja hunaja.
  • Valuta säilykekala, hienonna omena ja sekoita ne tahnaan. Mausta suolalla, pippurilla ja yrttisilpulla. Viipaloi tomaatti ja punasipuli.
  • Levitä salaatinlehdet kolmelle leipäviipaleelle, lisää salaatti, tomaatti ja kurkku ja paina toinen viipale kevyesti päälle. Kietaise eväspaperiin.

VINKKI! Paahda leipiin herkullinen, rapea pinta ennen täyttämistä, jos syöt ne saman tien. Savulohesta tai savusiiasta saa myös hyvää ruisleipien täytettä.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background