Kuva: Miklos Szabo

Ruisleipää, avokadoa ja ilmakuivattua kinkkua

Laita lounaaksi leipää! Tällä ohjeella kokoat herkullisen ruisleivän, jolla maistuvat muun muassa avokado ja rapeaksi paahdettu ilmakuivattu kinkku.

keskiviikko 2. joulukuuta 2015 teksti Anne Larsen

Ruisleipää, avokadoa ja ilmakuivattua kinkkua

1 annos

1 viipale ilmakuivattua kinkkua 
1 viipale ruisleipää 
1 valkosipulinkynsi 
1 suuri salaatinlehti 
½ avokadoa 
sitruunamehua 
1 rkl majoneesia 
¼ tl jauhettuja, kuivattuja chilihiutaleita 
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • Paahda kinkkuviipaletta uunissa leivinpaperin päällä ritilällä 200 °C:ssa noin 7 minuuttia. Nosta se siten talouspaperin päälle. Hienonna kinkku, kun se on jäähtynyt ja rapea. 
  • Voitele leipäpala murskatulla valkosipulinkynnellä. Aseta leivälle salaatinlehti ja avokado viipaleina, joille on pirskotettu sitruunamehua. 
  • Viimeistele majoneesilla, chilillä, ruohosipulilla ja kinkkumuruilla.
Ravintosisältö
Energiaa 320 kcal - Proteiinia 7,8 g - Rasvaa 19,7 g - Hiilihydraattia 32,5 g - Kuitua 7,7 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee