Kultainen ohrapuuro

8 tuntia
388 kcal

Kullanhohtoinen ohrapuuro syntyy lisäämällä puuroon porkkanaa, tyrniä ja mulperimarjoja.

Maista puuroa, ja makeuta se akasiahunajalla vain, jos tarvitsee.

Kultainen ohrapuuro

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengen annos

  • 2 hengen annos
  • 2 dl/40 g ohrahiutaleita
  • 2 dl tyrni-porkkanamehua tai pelkkää porkkanamehua
  • 2 dl karkeaa porkkanaraastetta ripaus merisuolaa
  • 30 paahdettua hasselpähkinää (15 g)
  • 2 rkl pakastettuja tyrnimarjoja
  • 4 rkl kuivattuja mulperimarjoja (tai vaaleita rusinoita)
  • (1 tl akasiahunajaa)

Valmistus

  • Liota hiutaleita 1 dl:ssa vettä yön yli jääkaapissa.

  • Kaada hiutaleet kattilaan, ja lisää mehu, porkkanaraaste ja suola. Kuumenna puuro kiehuvaksi, alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin 2 minuuttia.

  • Nosta kattila liedeltä ja anna sen hautua kannen alla vielä 1 minuutti.

  • Rouhi pähkinät.

  • Tarjoa puuro marjojen, pähkinöiden ja hunajan kanssa.

Kaurapuuro on edullista pikaruokaa - ja lisäksi superterveellistä! Kerromme terveysvaikutuksista ja annamme parhaat vinkit puuron tuunaamiseen.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background