Kultainen ohrapuuro

8 tuntia
388 kcal

Kullanhohtoinen ohrapuuro syntyy lisäämällä puuroon porkkanaa, tyrniä ja mulperimarjoja.

Maista puuroa, ja makeuta se akasiahunajalla vain, jos tarvitsee.

Kultainen ohrapuuro

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengen annos

  • 2 hengen annos
  • 2 dl/40 g ohrahiutaleita
  • 2 dl tyrni-porkkanamehua tai pelkkää porkkanamehua
  • 2 dl karkeaa porkkanaraastetta ripaus merisuolaa
  • 30 paahdettua hasselpähkinää (15 g)
  • 2 rkl pakastettuja tyrnimarjoja
  • 4 rkl kuivattuja mulperimarjoja (tai vaaleita rusinoita)
  • (1 tl akasiahunajaa)

Valmistus

  • Liota hiutaleita 1 dl:ssa vettä yön yli jääkaapissa.

  • Kaada hiutaleet kattilaan, ja lisää mehu, porkkanaraaste ja suola. Kuumenna puuro kiehuvaksi, alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin 2 minuuttia.

  • Nosta kattila liedeltä ja anna sen hautua kannen alla vielä 1 minuutti.

  • Rouhi pähkinät.

  • Tarjoa puuro marjojen, pähkinöiden ja hunajan kanssa.

Kaurapuuro on edullista pikaruokaa - ja lisäksi superterveellistä! Kerromme terveysvaikutuksista ja annamme parhaat vinkit puuron tuunaamiseen.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background