Terveellisiä reseptejä Aamiainen Karpaloine... Karpaloinen neljän viljan puuro 7-8 tuntia 390 kcal Karpaloinen neljän viljan puuro vaahterasiirapin ja pähkinöiden kera on hyvä alku päivään. Teksti: KUNTOPLUS 6. marraskuuta 2012 Karpaloinen neljän viljan puuro Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos 2 dl (40 g) neljän viljan hiutaleita (tai muita täysjyväpuurohiutaleita) 2 dl ykkösmaitoa 2 hyppysellinen merisuolaa 6 rkl kuivattuja karpaloita (25 g) 4 tl vaahterasiirappia 18 puolikasta pekaani- tai saksanpähkinää (15 g) Valmistus Liota hiutaleita 1 dl:ssa vettä yön yli jääkaapissa. Kaada hiutaleet kattilaan, lisää maito ja suola. Kuumenna puuro kiehuvaksi, alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin 2 minuuttia. Nosta kattila liedeltä, lisää karpalot ja anna sen hautua kannen alla vielä 1 minuutti. Tarjoa vaahterasiirapin ja pähkinöiden kera. Puuro