Karpaloinen neljän viljan puuro

7-8 tuntia
390 kcal

Karpaloinen neljän viljan puuro vaahterasiirapin ja pähkinöiden kera on hyvä alku päivään.

Karpaloinen neljän viljan puuro

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 2 dl (40 g) neljän viljan hiutaleita (tai muita täysjyväpuurohiutaleita)
  • 2 dl ykkösmaitoa
  • 2 hyppysellinen merisuolaa
  • 6 rkl kuivattuja karpaloita (25 g)
  • 4 tl vaahterasiirappia
  • 18 puolikasta pekaani- tai saksanpähkinää (15 g)

Valmistus

  • Liota hiutaleita 1 dl:ssa vettä yön yli jääkaapissa.

  • Kaada hiutaleet kattilaan, lisää maito ja suola. Kuumenna puuro kiehuvaksi, alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin 2 minuuttia.

  • Nosta kattila liedeltä, lisää karpalot ja anna sen hautua kannen alla vielä 1 minuutti.

  • Tarjoa vaahterasiirapin ja pähkinöiden kera.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background