Karpaloinen neljän viljan puuro

7-8 tuntia
390 kcal

Karpaloinen neljän viljan puuro vaahterasiirapin ja pähkinöiden kera on hyvä alku päivään.

Karpaloinen neljän viljan puuro

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 2 dl (40 g) neljän viljan hiutaleita (tai muita täysjyväpuurohiutaleita)
  • 2 dl ykkösmaitoa
  • 2 hyppysellinen merisuolaa
  • 6 rkl kuivattuja karpaloita (25 g)
  • 4 tl vaahterasiirappia
  • 18 puolikasta pekaani- tai saksanpähkinää (15 g)

Valmistus

  • Liota hiutaleita 1 dl:ssa vettä yön yli jääkaapissa.

  • Kaada hiutaleet kattilaan, lisää maito ja suola. Kuumenna puuro kiehuvaksi, alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin 2 minuuttia.

  • Nosta kattila liedeltä, lisää karpalot ja anna sen hautua kannen alla vielä 1 minuutti.

  • Tarjoa vaahterasiirapin ja pähkinöiden kera.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background