Karpaloinen neljän viljan puuro

Karpaloinen neljän viljan puuro vaahterasiirapin ja pähkinöiden kera on hyvä alku päivään.

keskiviikko 7. marraskuuta 2012 teksti KUNTO PLUS

1 hengen annos

Valmistusaineet

1 dl (40 g) neljän viljan hiutaleita (tai muita täysjyväpuurohiutaleita)
1 dl ykkösmaitoa
ripaus merisuolaa
3 rkl kuivattuja karpaloita (25 g)

Päälle

2 tl vaahterasiirappia
9 puolikasta pekaani- tai saksanpähkinää (15 g)

Kaurapuuro on terveellisimpiä ruokia, mitä voit aamiaisella syödä. Lue, miksi.

Valmistus

  • Liota hiutaleita 1 dl:ssa vettä yön yli jääkaapissa.
  • Kaada hiutaleet kattilaan, lisää maito ja suola. Kuumenna puuro kiehuvaksi, alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin 2 minuuttia.
  • Nosta kattila liedeltä, lisää karpalot ja anna sen hautua kannen alla vielä 1 minuutti.
  • Tarjoa vaahterasiirapin ja pähkinöiden kera.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee