Erilainen ruispuuro

8 tuntia
405 kcal

Kuitupitoinen, erilainen ruispuuro tarjoillaan lämpimän punajuuriraasteen, ruusunmarjahiutaleiden, rusinoiden sekä kanelissa ja lakritsijauheessa kieriteltyjen manteleiden kanssa.

Erilainen ruispuuro

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengen annos

  • 2 dl /40 g ruishiutaleita
  • 2 ripaus merisuolaa
  • 2 dl ykkösmaitoa
  • 2 dl punajuuriraastetta
  • 2 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 2 tl agavesiirappia
  • 2 tl kuivattuja ruusunmarjahiutaleita
  • 18 isoa vaaleaa rusinaa (15 g)
  • 18 mantelia (10 g)
  • 2 tl kanelia
  • 2 tl lakritsijauhetta

Valmistus

  • Liota ruishiutaleita 1 dl:ssa vettä yön yli jääkaapissa.

  • Kaada hiutaleet kattilaan, lisää maito ja suola. Kuumenna seos kiehuvaksi, alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin 4 minuuttia.

  • Nosta kattila liedeltä ja anna hautua kannen alla vielä 1 minuutti.

  • Kuullota punajuuriraastetta öljyssä ja siirapissa noin minuutti. Sekoita manteleihin kaneli ja lakritsi.

  • Tarjoa puuro rusinoiden, manteleiden, punajuuriraasteen ja ruusunmarjahiutaleiden kanssa.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background