Erilainen ruispuuro

Kuitupitoinen, erilainen ruispuuro tarjoillaan lämpimän punajuuriraasteen, ruusunmarjahiutaleiden, rusinoiden sekä kanelissa ja lakritsijauheessa kieriteltyjen manteleiden kanssa.

keskiviikko 7. marraskuuta 2012 teksti KUNTO PLUS

1 hengen annos

Valmistusaineet

1 dl/40 g ruishiutaleita
1 ripaus merisuolaa
1 dl ykkösmaitoa

Lisukkeet
1 dl punajuuriraastetta
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 tl agavesiirappia

1 tl kuivattuja ruusunmarjahiutaleita
9 isoa vaaleaa rusinaa (15 g)

9 mantelia (10 g)
1 tl kanelia
1 tl lakritsijauhetta

Valmistus

  • Liota ruishiutaleita 1 dl:ssa vettä yön yli jääkaapissa.
  • Kaada hiutaleet kattilaan, lisää maito ja suola. Kuumenna seos kiehuvaksi, alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin 4 minuuttia.
  • Nosta kattila liedeltä ja anna hautua kannen alla vielä 1 minuutti.
  • Kuullota punajuuriraastetta öljyssä ja siirapissa noin minuutti. Sekoita manteleihin kaneli ja lakritsi.
  • Tarjoa puuro rusinoiden, manteleiden, punajuuriraasteen ja ruusunmarjahiutaleiden kanssa.

Kaurapuuro on edullista pikaruokaa - ja lisäksi superterveellistä! Kerromme terveysvaikutuksista ja annamme parhaat vinkit puuron tuunaamiseen.  

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee