Terveellisiä reseptejä Aamiainen Erilainen ... Erilainen ruispuuro 8 tuntia 405 kcal Kuitupitoinen, erilainen ruispuuro tarjoillaan lämpimän punajuuriraasteen, ruusunmarjahiutaleiden, rusinoiden sekä kanelissa ja lakritsijauheessa kieriteltyjen manteleiden kanssa. Teksti: KUNTOPLUS 6. marraskuuta 2012 Erilainen ruispuuro Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 hengen annos 2 dl /40 g ruishiutaleita 2 ripaus merisuolaa 2 dl ykkösmaitoa 2 dl punajuuriraastetta 2 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä 2 tl agavesiirappia 2 tl kuivattuja ruusunmarjahiutaleita 18 isoa vaaleaa rusinaa (15 g) 18 mantelia (10 g) 2 tl kanelia 2 tl lakritsijauhetta Valmistus Liota ruishiutaleita 1 dl:ssa vettä yön yli jääkaapissa. Kaada hiutaleet kattilaan, lisää maito ja suola. Kuumenna seos kiehuvaksi, alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin 4 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja anna hautua kannen alla vielä 1 minuutti. Kuullota punajuuriraastetta öljyssä ja siirapissa noin minuutti. Sekoita manteleihin kaneli ja lakritsi. Tarjoa puuro rusinoiden, manteleiden, punajuuriraasteen ja ruusunmarjahiutaleiden kanssa. MantelitPuuro