Erilainen ruispuuro

8 tuntia
405 kcal

Kuitupitoinen, erilainen ruispuuro tarjoillaan lämpimän punajuuriraasteen, ruusunmarjahiutaleiden, rusinoiden sekä kanelissa ja lakritsijauheessa kieriteltyjen manteleiden kanssa.

Erilainen ruispuuro

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengen annos

  • 2 dl /40 g ruishiutaleita
  • 2 ripaus merisuolaa
  • 2 dl ykkösmaitoa
  • 2 dl punajuuriraastetta
  • 2 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 2 tl agavesiirappia
  • 2 tl kuivattuja ruusunmarjahiutaleita
  • 18 isoa vaaleaa rusinaa (15 g)
  • 18 mantelia (10 g)
  • 2 tl kanelia
  • 2 tl lakritsijauhetta

Valmistus

  • Liota ruishiutaleita 1 dl:ssa vettä yön yli jääkaapissa.

  • Kaada hiutaleet kattilaan, lisää maito ja suola. Kuumenna seos kiehuvaksi, alenna lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin 4 minuuttia.

  • Nosta kattila liedeltä ja anna hautua kannen alla vielä 1 minuutti.

  • Kuullota punajuuriraastetta öljyssä ja siirapissa noin minuutti. Sekoita manteleihin kaneli ja lakritsi.

  • Tarjoa puuro rusinoiden, manteleiden, punajuuriraasteen ja ruusunmarjahiutaleiden kanssa.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background