Kaksi lasia, yhessä kastike ja toisessa salaatti

Broileri-kaalisalaatti

Uusia ideoita lounaseväiksi, jotka valmistat kotona vain 10 minuutissa.

torstai 28. huhtikuuta 2016 teksti A. Larsen

Broileri-kaalisalaatti

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 10 minuuttia

AINEKSET

1 broilerin rintafilee

ekstra neitsytoliiviöljyä

merisuolaa ja mustapippuria

75 g suikaloitua suippokaalia

75 g suikaloitua punakaalia

50 g erilaisia salaatinlehtiä

3 kirsikka- tai luumutomaattia

¼ punaista paprikaa

¼ mangoa

Kastike

1 rkl dijoninsinappia

0,5 dl valkoviinietikkaa

1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä

1 dl ekstra neitsytoliiviöljyä

pari persiljanoksaa

1 luomusitruuna

Kanasalaatin valmistus

  • Leikkaa broilerin rintafileekuutioiksi.
  • Paista kuutiot kypsiksioliiviöljyssä.
  • Mausta suolalla japippurilla.
  • Voit myös käyttääedellisen päivän aterialta tähteeksijäänyttä kypsää broileria.
  • Vatkaa kastikkeeseen sinappi,viinietikka ja öljyt sekaisin.
  • Mausta kastike suolalla, pippurillaja raastetulla sitruunankuorella.
  • Lisää hienonnettu persilja.
  • Sekoita 1−2 rkl kastiketta kaalisuikaleidenja salaatinlehtienjoukkoon.
  • Paloittele tomaatit, paprika jamango.
  • Annostele kaikkikasvikset broilerinpalojenkanssa eväsrasiaan.

Yhden annoksen ravintosisältö:

Energiaa: 409 kcal

Proteiinia: 30,9 g

Rasvaa: 21,5 g

Hiilihydraattia: 26,9 g

Kuitua: 6,7 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee