Broileri-kaalisalaatti
1 annos
TARVITTAVA AIKA
Aika yhteensä: 10 minuuttia
AINEKSET
1 broilerin rintafilee
ekstra neitsytoliiviöljyä
merisuolaa ja mustapippuria
75 g suikaloitua suippokaalia
75 g suikaloitua punakaalia
50 g erilaisia salaatinlehtiä
3 kirsikka- tai luumutomaattia
¼ punaista paprikaa
¼ mangoa
Kastike
1 rkl dijoninsinappia
0,5 dl valkoviinietikkaa
1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 dl ekstra neitsytoliiviöljyä
pari persiljanoksaa
1 luomusitruuna
Kanasalaatin valmistus
- Leikkaa broilerin rintafileekuutioiksi.
- Paista kuutiot kypsiksioliiviöljyssä.
- Mausta suolalla japippurilla.
- Voit myös käyttääedellisen päivän aterialta tähteeksijäänyttä kypsää broileria.
- Vatkaa kastikkeeseen sinappi,viinietikka ja öljyt sekaisin.
- Mausta kastike suolalla, pippurillaja raastetulla sitruunankuorella.
- Lisää hienonnettu persilja.
- Sekoita 1−2 rkl kastiketta kaalisuikaleidenja salaatinlehtienjoukkoon.
- Paloittele tomaatit, paprika jamango.
- Annostele kaikkikasvikset broilerinpalojenkanssa eväsrasiaan.
Yhden annoksen ravintosisältö:
Energiaa: 409 kcal
Proteiinia: 30,9 g
Rasvaa: 21,5 g
Hiilihydraattia: 26,9 g
Kuitua: 6,7 g