Broileri-kaalisalaatti

10 minuuttia
409 kcal

Uusia ideoita lounaseväiksi, jotka valmistat kotona vain 10 minuutissa.

Kaksi lasia, yhessä kastike ja toisessa salaatti

Broileri-kaalisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 2 broilerin rintafilee
  • ekstra neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa ja mustapippuria
  • 150 g suikaloitua suippokaalia
  • 150 g suikaloitua punakaalia
  • 100 g erilaisia salaatinlehtiä
  • 6 kirsikka- tai luumutomaattia
  • ½ punaista paprikaa
  • ½ mangoa

Kastike

  • 2 rkl dijoninsinappia
  • dl valkoviinietikkaa
  • 2 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 2 dl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • pari persiljanoksaa
  • 2 luomusitruuna

Kanasalaatin valmistus

  • Leikkaa broilerin rintafileekuutioiksi.
  • Paista kuutiot kypsiksioliiviöljyssä.
  • Mausta suolalla japippurilla.
  • Voit myös käyttääedellisen päivän aterialta tähteeksijäänyttä kypsää broileria.
  • Vatkaa kastikkeeseen sinappi,viinietikka ja öljyt sekaisin.
  • Mausta kastike suolalla, pippurillaja raastetulla sitruunankuorella.
  • Lisää hienonnettu persilja.
  • Sekoita 1−2 rkl kastiketta kaalisuikaleidenja salaatinlehtienjoukkoon.
  • Paloittele tomaatit, paprika jamango.
  • Annostele kaikkikasvikset broilerinpalojenkanssa eväsrasiaan.