Kaksi lasia, yhessä kastike ja toisessa salaatti

Broileri-kaalisalaatti

Uusia ideoita lounaseväiksi, jotka valmistat kotona vain 10 minuutissa.

torstai 28. huhtikuuta 2016 teksti Anne Larsen

Kanasalaatti

1 annos

1 broilerin rintafilee
ekstra neitsytoliiviöljyä
merisuolaa ja mustapippuria
75 g suikaloitua suippokaalia
75 g suikaloitua punakaalia
50 g erilaisia salaatinlehtiä
3 kirsikka- tai luumutomaattia
¼ punaista paprikaa
¼ mangoa

Kastike
1 rkl dijoninsinappia
0,5 dl valkoviinietikkaa
1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 dl ekstra neitsytoliiviöljyä
pari persiljanoksaa
1 luomusitruuna

Kanasalaatin valmistus

  • Leikkaa broilerin rintafilee kuutioiksi.
  • Paista kuutiot kypsiksi oliiviöljyssä.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Voit myös käyttää edellisen päivän aterialta tähteeksi jäänyttä kypsää broileria.
  • Vatkaa kastikkeeseen sinappi, viinietikka ja öljyt sekaisin.
  • Mausta kastike suolalla, pippurilla ja raastetulla sitruunankuorella.
  • Lisää hienonnettu persilja.
  • Sekoita 1−2 rkl kastiketta kaalisuikaleiden ja salaatinlehtien joukkoon.
  • Paloittele tomaatit, paprika ja mango.
  • Annostele kaikki kasvikset broilerinpalojen kanssa eväsrasiaan. 

 

Yhden annoksen ravintosisältö:


Energiaa: 409 kcal
Proteiinia: 30,9 g
Rasvaa: 21,5 g
Hiilihydraatteja: 26,9 g
Kuitua: 6,7 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee