Pinaatti-lehtikaalilettuja, avokadoa ja ravunpyrstöjä
© wichmann+bendtsen

Pinaatti-lehtikaalilettuja, avokadoa ja ravunpyrstöjä

Lettuja aterialle: vihreät ja terveelliset pinaatti-lehtikaalikauraletut valmistuvat 20 minuutissa. Täytteeksi sopivat vaikka ravunpyrstöt ja avokado.

torstai 8. elokuuta 2019 teksti Michelle Kristensen

Pinaatti-lehtikaalilettuja, avokadoa ja ravunpyrstöjä

2 annosta

¼ greipin mehu
½ rkl öljyä
½ tl vaaleaa siirappia
200 g ravunpyrstöjä
1 iso kourallinen lehtikaalia
1 iso kourallinen pinaattia
4 munaa
½ dl kaurahiutaleita
½ tl merisuolaa
1 tl kookosöljyä paistamiseen
½ avokadoa
1 rkl sitruunamehua
kourallinen sini­mailasen ituja
1 limetti

Pinaatti-lehtikaalilettujen ja täytteen valmistus

  • Sekoita greippimehu, öljy ja vaalea siirappi, kääntele ravut joukkoon ja pane viileään odottamaan.
  • Hienonna lehtikaali ja pinaatti.
  • Lisää munat, kaurahiutaleet ja suola ja vatkaa 1 minuutti.
  • Paista 4 ohutta lettua (kookos)öljyssä isolla paistinpannulla.
  • Leikkaa avokado 8 lohkoksi ja purista päälle sitruunamehua.
  • Nosta letut lautasille. Jaa ravut päälle. Lisää avokado ja koristele annokset iduilla ja limettilohkoilla.

VINKKI! Lettujen lehtikaalin ja pinaatin voi korvata parsakaalilla. 

Ravintosisältö/annos:

Energiaa 422 kcal 
Proteiinia 34 g 
Rasvaa 24,6 g
Hiilihydraattia 20,8 g 
Kuitua 5,2 g 

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee