Pinaatti-lehtikaalilettuja, avokadoa ja ravunpyrstöjä

20 minuuttia
362 kcal

Lettuja aterialle: vihreät ja terveelliset pinaatti-lehtikaalikauraletut valmistuvat 20 minuutissa. Täytteeksi sopivat vaikka ravunpyrstöt ja avokado.

Pinaatti-lehtikaaliletut, avokadoa ja ravunpyrstöjä

Pinaatti-lehtikaalilettuja, avokadoa ja ravunpyrstöjä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ¼ greipin mehu
  • ½ rkl öljyä
  • ½ tl vaaleaa siirappia
  • 200 g ravunpyrstöjä
  • 1 iso kourallinen lehtikaalia
  • 1 iso kourallinen pinaattia
  • 4 munaa
  • ½ dl kaurahiutaleita
  • ½ tl merisuolaa
  • 1 tl kookosöljyä paistamiseen
  • ½ avokadoa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • kourallinen sini­mailasen ituja
  • 1 limetti

Pinaatti-lehtikaalilettujen ja täytteen valmistus

  • Sekoita greippimehu, öljy ja vaalea siirappi, kääntele ravut joukkoon ja pane viileään odottamaan.
  • Hienonna lehtikaali ja pinaatti.
  • Lisää munat, kaurahiutaleet ja suola ja vatkaa 1 minuutti.
  • Paista 4 ohutta lettua (kookos)öljyssä isolla paistinpannulla.
  • Leikkaa avokado 8 lohkoksi ja purista päälle sitruunamehua.
  • Nosta letut lautasille. Jaa ravut päälle. Lisää avokado ja koristele annokset iduilla ja limettilohkoilla.

VINKKI! Lettujen lehtikaalin ja pinaatin voi korvata parsakaalilla.