Punajuurileipä

2 tuntia
148 kcal

Punajuuret antavat leivälle kaunista väriä ja herkullista makua.

Punajuurileipä

Punajuurileipä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 leipä = 20 viipaletta

  • 10 dl kädenlämpöistä vettä
  • 2 pkt tuorehiivaa
  • 6 rkl chian siemeniä
  • 2 tl suolaa
  • 600 g punajuuriraastetta
  • 1400 g vehnäjauhoa

Punajuurileivän valmistus

  • Lisää vehnäjauhot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
  • Taikina saa olla löysää, joten et välttämättä tarvitse koko määrää jauhoja.
  • Kohota taikinaa tunti ja levitä noussut taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  • Paista leipää 45-50 minuuttia 175-asteisessa uunissa ja anna jäähtyä ritilän päällä.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background