Lataa KUNTO PLUS -dieetin reseptivihko – Fatburner Special

KUNTO PLUS -dieetin Fatburner Special -tehoversio tarjoaa reseptit sataan ravitsemusasiantuntijoiden laatimaan 250 kilokalorin ateriaan – helpommaksi ei painonpudotus enää käy!

Lataa 100 reseptin vihkonen alta – kukin ateria sisältää vain noin 250 kilokaloria.

Tässä tulee KUNTO PLUS -dieetin hikinen ja supertehokas rasvanpoltto-ohjelma – helppo ja terveellinen tapa karistaa kiloja ja treenata esiin lihaksia.

Fatburner Special -ohjelma koostuu kahdesta toisiaan tehokkaasti tukevasta osasta: KUNTO PLUS -dieetistä, joka auttaa pudottamaan painoa ilman nälkää, sekä timantinkovasta tabata-treenistä, joka vauhdittaa energiankulutusta reippaasti.

Reseptit KUNTO PLUS -dieetille, Fatburner Special -ohjelmaan ja 5:2-dieetille

KUNTO PLUS -dieetillä ja Fatburner Special -ohjelmassa syödään viitenä päivänä viikossa 5 x 250 kilokalorin ateriaa päivässä.

5:2-dieetillä "paastotaan" kahtena päivänä viikossa – paastopäivinä syödään vain kaksi 250 kilokalorin ateriaa päivässä. Reseptit dieetin aterioihin voi ladata täältä:

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background