Suklaajäätelö ilman sokeria ja kermaa

4 tuntia
157 kcal

Sokeriton suklaajäätelö valmistuu helposti kotikeittiössä ilman jäätelökonettakin. Tarjoile rapeassa vohvelissa tai jälkiruokakulhossa – ja nauti.

Suklaajäätelö

SUKLAAJÄÄTELÖ saa makeutensa taateleista ja banaanista.

© wichmann+bendtsen

Suklaajäätelö ilman sokeria ja kermaa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 Annosta

  • 166 g banaania
  • 6½ g kaakaojauhetta
  • 33 g taateleita
  • ½ dl maitoa
  • ⅓ ripaus sormisuolaa

Valmistus

  • Sekoita ainekset keskenään ja pane massa vuokaan.
  • Pane vuoka pakastimeen vähintään 4 tunniksi, kunnes massa on jähmettynyt.

VINKKI Suola antaa herkän kontrastin makealle jäätelölle, mutta lisää vain pieni ripaus.

VINKKI Jäätelömassaan voi lisätä hieman vaniljajauhetta, mikä korostaa kaakaon makua.