Terveellisiä reseptejä Jälkiruoka Popcorn de... Popcorn de luxe 25 minuuttia 70 kcal Hemmottele vieraita – tai vain itseäsi – terveellisellä naposteltavalla. Nämä pähkinällä ja suklaalla höystetyt popcornit ovat silkkaa luksusta. Teksti: Signe Moesby Leth 20. marraskuuta 2025 POPCORN DE LUXE. Ykkösluokan nautintoa! © wichmann+bendtsen Popcorn de luxe Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 kpl ¼ rkl ekstraneitsytoliiviöljyä ¼ dl maissinjyviä ¼ tl merisuolaa ½ rkl pähkinöitä 12 g Ruby-suklaata Tummasuklaaversio ¼ rkl ekstraneitsytoliiviöljyä ¼ dl maissinjyviä ¼ tl merisuolaa ½ rkl pähkinöitä 12 g tummaa suklaata (70 % kaakaota) Valmistus Pane öljy ja maissit suureen kattilaan ja sekoita huolellisesti. Valmista popcornit kannen alla keskilämmöllä. Ravistele kattilaa kun jyvät poksahtelevat. Mausta merisuolalla ja anna jäähtyä. Kääntele popcornit pähkinärouheessa ja sulatetussa suklaassa. Muotoile lusikalla pieniä popcorn-kakkusia leivinpaperille ja anna vetäytyä, kunnes suklaa on jähmettynyt. Tarjoile heti tai säilytä ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä. KonvehditJouluJouluruuat