Popcorn de luxe

25 minuuttia
70 kcal

Hemmottele vieraita – tai vain itseäsi – terveellisellä naposteltavalla. Nämä pähkinällä ja suklaalla höystetyt popcornit ovat silkkaa luksusta.

Popcorn de luxe

POPCORN DE LUXE. Ykkösluokan nautintoa!

© wichmann+bendtsen

Popcorn de luxe

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • ¼ rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • ¼ dl maissinjyviä
  • ¼ tl merisuolaa
  • ½ rkl pähkinöitä
  • 12 g Ruby-suklaata

Tummasuklaaversio

  • ¼ rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • ¼ dl maissinjyviä
  • ¼ tl merisuolaa
  • ½ rkl pähkinöitä
  • 12 g tummaa suklaata (70 % kaakaota)

Valmistus

  • Pane öljy ja maissit suureen kattilaan ja sekoita huolellisesti.
  • Valmista popcornit kannen alla keskilämmöllä. Ravistele kattilaa kun jyvät poksahtelevat.
  • Mausta merisuolalla ja anna jäähtyä. Kääntele popcornit pähkinärouheessa ja sulatetussa suklaassa.
  • Muotoile lusikalla pieniä popcorn-kakkusia leivinpaperille ja anna vetäytyä, kunnes suklaa on jähmettynyt.
  • Tarjoile heti tai säilytä ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä.