Maapähkinäfudge

75 minuuttia
55 kcal

Suussasulavan makoisat maapähkinäfudget sopivat hyvin myös joulunajan herkutteluun, ja ne on helppo valmistaa kotikeittiössä.

Maapähkinäfudgeja

MAKEAN SUOLAISET FUDGET Säilytä nämä herkut jääkaapissa, jotta ne eivät pehmene liikaa.

© wichmann+bendtsen

Maapähkinäfudge

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 palaa

  • ¼ dl maapähkinävoita
  • ¼ dl kookosrasvaa
  • ¼ rkl vaahterasiirappia
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ¼ tl kanelia

Maapähkinäfudgen valmistus

  • Mittaa ainekset kattilaan. Sulata koko ajan pohjaa myöten sekoittaen.
  • Vuoraa 15 x 25 cm neliskanttinen vuoka leivinpaperilla, tai taittele vuoka leivinpaperista isompaan vuokaan. Kaada kuuma karamelliseos varovasti vuokaan. Pakasta 1 tunti niin, että seos jähmettyy.
  • Leikkaa fudge 40 palaan. Pidä palat erilllään toisistaan tai pyöräytä ne voipaperiin.
  • Säilytä jääkaapissa.

VINKKI! Muutama tippa piparminttuöljyä antaa fudgeen hyvän säväyksen.