Maapähkinäfudge

75 minuuttia
55 kcal

Suussasulavan makoisat maapähkinäfudget sopivat hyvin myös joulunajan herkutteluun, ja ne on helppo valmistaa kotikeittiössä.

Maapähkinäfudgeja

MAKEAN SUOLAISET FUDGET Säilytä nämä herkut jääkaapissa, jotta ne eivät pehmene liikaa.

© wichmann+bendtsen

Maapähkinäfudge

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 palaa

  • ¼ dl maapähkinävoita
  • ¼ dl kookosrasvaa
  • ¼ rkl vaahterasiirappia
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ¼ tl kanelia

Maapähkinäfudgen valmistus

  • Mittaa ainekset kattilaan. Sulata koko ajan pohjaa myöten sekoittaen.
  • Vuoraa 15 x 25 cm neliskanttinen vuoka leivinpaperilla, tai taittele vuoka leivinpaperista isompaan vuokaan. Kaada kuuma karamelliseos varovasti vuokaan. Pakasta 1 tunti niin, että seos jähmettyy.
  • Leikkaa fudge 40 palaan. Pidä palat erilllään toisistaan tai pyöräytä ne voipaperiin.
  • Säilytä jääkaapissa.

VINKKI! Muutama tippa piparminttuöljyä antaa fudgeen hyvän säväyksen.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background