Terveellisiä reseptejä Terveelliset välipalat Suklaa-taa... Suklaa-taatelikuulat 20 minuuttia 145 kcal Jouluna kannattaa panostaa herkutteluun kauniisti koristelluilla joulumakeisilla. Ja tietysti mitä vähemmän energiaa herkut sisältävät, sen parempi – mausta tinkimättä! Kokeile värikkäitä suklaa-taatelikuulia. Teksti: Signe Moesby Leth 30. lokakuuta 2020 KORISTELE SUKLAA-TAATELIKUULAT VÄRIKKÄÄSTI esimerkiksi pakastekuivatuista vadelmista tehdyllä rouheella tai pistaasipähkinärouheella © wichmann+bendtsen Suklaa-taatelikuulat Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 kuulaa 3 kivetöntä, pehmeää taatelia ¾ rkl mantelivoita ¼ tl vaniljajauhetta ripaus suolaa 25 g tummaa suklaata kuivattuja hedelmiä ja marjoja, mantelirouhetta, pähkinärouhetta ja kookoshiutaleita mielesi mukaan Valmistus Jauha taatelit, mantelivoi, vanilja ja suola tasaiseksi massaksi. Pyöritä massasta 8 kuulaa ja pakasta ne siksi aikaa kun sulatat suklaan. Paloittele suklaa kulhoon. Kuumenna sulatustoiminnolla mikroaaltouunissa, ettei suklaa pala. Sekoita kun suklaa on lähes sulanut. Kasta kuulat sulaan suklaaseen niin monta kertaa kuin suklaata riittää. Pyöritä kuulat koristeissa, kun suklaa vielä on pehmeää. Mantelivoin tilalla voi käyttää maapähkinävoita.