Pähkinä-hedelmäsuklaa
Tee itse oma suklaaherkkusi! Tuunaa kaupan tumma suklaa pähkinöillä ja kuivatuilla hedelmillä, niin saat juuri itsellesi mieleistä herkkua. Vain mielikuvitus on rajana!
Tee itse oma suklaaherkkusi! Tuunaa kaupan tumma suklaa pähkinöillä ja kuivatuilla hedelmillä, niin saat juuri itsellesi mieleistä herkkua. Vain mielikuvitus on rajana!
SYDÄN TYKKÄÄ TUMMASTA SUKLAASTA – sillä herkun sisältämät aineet voivat auttaa alentamaan verenpainetta.
Paahda pähkinöitä 200 asteessa 5 minuuttia.
Rouhi pähkinät ja hedelmät.
Rouhi suklaa. Sulata 2/3 suklaasta mikron sulatustoiminnolla. Sekoita kun suklaa on lähes sulanutta ja varo polttamasta sitä. Lisää loppu suklaa joukkoon.
Lisää pähkinät, hedelmät ja kookos. Sekoita.
Levitä massa 16 x 27 cm silikonivuokaan. Voit myös taitella vuoan leivinpaperista.
Anna jähmettyä kylmässä. Paloittele levy 25 osaan.
VINKKI! Pirteänvihreät pistaasit tuovat hauskasti väriä, mutta suklaa on valmis solmimaan liiton kaikkien pähkinöiden kanssa.