Pähkinä-hedelmäsuklaa
25 palaa
TARVITTAVA AIKA
Valmisteluaika: 5 minuuttia
Valmistusaika: 10 minuuttia
Aika yhteensä: 15 minuuttia
AINEKSET
1½ dl pähkinöitä
1½ dl kuivattuja hedelmiä
200 g tummaa suklaata
½ dl kookoslastuja
Valmistus
- Paahda pähkinöitä 200 asteessa 5 minuuttia.
- Rouhi pähkinät ja hedelmät.
- Rouhi suklaa. Sulata 2/3 suklaasta mikron sulatustoiminnolla. Sekoita kun suklaa on lähes sulanutta ja varo polttamasta sitä. Lisää loppu suklaa joukkoon.
- Lisää pähkinät, hedelmät ja kookos. Sekoita.
- Levitä massa 16 x 27 cm silikonivuokaan. Voit myös taitella vuoan leivinpaperista.
- Anna jähmettyä kylmässä. Paloittele levy 25 osaan.
VINKKI! Pirteänvihreät pistaasit tuovat hauskasti väriä, mutta suklaa on valmis solmimaan liiton kaikkien pähkinöiden kanssa.
Ravintosisältö/annos
Energiaa: 92 kcal
Proteiinia: 1 g
Rasvaa: 5 g
Hiilihydraattia: 10 g
Kuitua: 1 g