Pähkinä-hedelmäsuklaa

15 minuuttia
92 kcal

Tee itse oma suklaaherkkusi! Tuunaa kaupan tumma suklaa pähkinöillä ja kuivatuilla hedelmillä, niin saat juuri itsellesi mieleistä herkkua. Vain mielikuvitus on rajana!

Pähkinä-hedelmäsuklaa

SYDÄN TYKKÄÄ TUMMASTA SUKLAASTA – sillä herkun sisältämät aineet voivat auttaa alentamaan verenpainetta.

© wichmann+bendtsen

Pähkinä-hedelmäsuklaa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 palaa

  • ¼ dl pähkinöitä
  • ¼ dl kuivattuja hedelmiä
  • 16 g tummaa suklaata
  • ¼ dl kookoslastuja

Valmistus

  • Paahda pähkinöitä 200 asteessa 5 minuuttia.

  • Rouhi pähkinät ja hedelmät.

  • Rouhi suklaa. Sulata 2/3 suklaasta mikron sulatustoiminnolla. Sekoita kun suklaa on lähes sulanutta ja varo polttamasta sitä. Lisää loppu suklaa joukkoon.

  • Lisää pähkinät, hedelmät ja kookos. Sekoita.

  • Levitä massa 16 x 27 cm silikonivuokaan. Voit myös taitella vuoan leivinpaperista.

  • Anna jähmettyä kylmässä. Paloittele levy 25 osaan.

VINKKI! Pirteänvihreät pistaasit tuovat hauskasti väriä, mutta suklaa on valmis solmimaan liiton kaikkien pähkinöiden kanssa.


Newsletter background