Kookoskermaiset kerrokset
Kookosmaidon kermaisesta osasta syntyy täyteläinen jälkiruoka, johon marjat ja hunaja antavat kirpeyttä ja makeutta.
Kookosmaidon kermaisesta osasta syntyy täyteläinen jälkiruoka, johon marjat ja hunaja antavat kirpeyttä ja makeutta.
MINTTUA VAI MANSIKKAA Molemmat maistuvat mahtavalta trooppisen illallisen päätöksenä.
Pane kookosmaitotölkit yöksi jääkaappiin, niin kerma ja kookosvesi erottuvat.
Karamellisoidut mantelit: Rouhi mantelit ja paahda ne pannulla. Sulata hunaja joukkoon ja anna jäähtyä.
Valkoinen creme: Lusikoi jääkaappikylmästä kookosmaitotölkistä kermainen osa ja lisää muut valkoisen cremen ainekset. Käytä erottunut kookosvesi janojuomana.
Vihreä creme: Jauha lehtipinaatti ja minttu ja sekoita vihreän cremen ainekset.
Mansikkasose: Soseuta mansikkasoseen ainekset.
Annosten kokoaminen: Lusikoi cremet ja mansikkasose kerroksitttain laseihin. Koristele mangokuutioilla, marjoilla ja karamellisoiduilla manteleilla.