Kattava grillausopas

Näillä opeilla löydät sisäisen grillimestarisi! Ota uunin grillivastus ja parilapannu tehokäyttöön! Grillaaminen ei ole pelkkää kesäpuuhaa!

tiistai 12. heinäkuuta 2016
Opi grillaamaan tämän monipuolisen oppaan avulla. Näillä opeilla grillaat melkein mitä tahansa marinoiduista kaloista porsaanpaistiin ja jälkiruokapäärynöihin. Näillä ohjeilla sinusta kehkeytyy taitava grillikokki. Lisäksi opit valmistamaan herkullisia kasvislisäkkeitä ja maukkaita dippikastikkeita, jotka hurmaavat kaikki grilliaterialle kokoontuneet ystävät. Grilli kyllä kestää säitä, mutta jos kokki ei, voit käyttää parilapannua tai uunin grillivastusta. 


Mitä tarkoittavat suora ja epäsuora lämpö ja grillaus? 

Suorassa lämmössä grillattava on kovassa lämmössä hiilten, kaasun tai vastuksen lähellä. Grillattavat kuumenevat ja kypsyvät varsin nopeasti. Suoraa lämpöä käytetään ohuille lihoille, makkaroille, kalalle ja kasviksille, hedelmille sekä vartaille. Epäsuorassa lämmössä grillattavat ovat kauempana lämmönlähteestä, ja hiiligrillissä hiilet kasataan kahta puolta grillattavaa. Epäsuoran grillauksen lämpötila on suoraa alhaisempi. Epäsuorassa lämmössä grillataan kokonaiset paistit ja broilerit.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee