Maukkaita ja meheviä kyljyksiä
Vähärasvainen sianliha on mainiota grillattavaa. Possunliha kannattaa marinoida maukkaalla kastikkeella tai käsitellä kuivamausteseoksella, niin siitä tulee grillissä todella herkullista ja mehevää syötävää.
Vähärasvainen sianliha on mainiota grillattavaa. Possunliha kannattaa marinoida maukkaalla kastikkeella tai käsitellä kuivamausteseoksella, niin siitä tulee grillissä todella herkullista ja mehevää syötävää.
Leikkaa (mieluiten keltaisesta) kesäkurpitsasta pitkiä viipaleita.
Grillaa viipaleet ja pane ne kulhoon.
Sekoita viipaleiden joukkoon tilkka kylmäpuristettua rypsiöljyä, suolaa, pippuria ja sitruunamehua. Ripottele päälle hienonnettua timjamia.
Grillausaika: 2 minuuttia
Sivustossa ja sovelluksessa mm: