Ihanan raikas karhunvatukkapehmis

30 minuuttia
226 kcal

Maistuisiko jäätelö? Kokeile itse tehtyä karhunvatukkapehmistä, joka tarjotaan kookospähkinän kuoresta.

Karhunvatukkapehmis kookospähkinän kuoressa

Karhunvatukka-banaanipehmis kookospähkinänkuoressa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 4 pakastettua, kypsää banaania (pakasta ilman kuoria)
  • 90 g pakastekarhunvatukoita
  • 1 tl jauhettua vaniljaa
  • 1 kookospähkinä

Koristeet

  • karhunvatukoita
  • syötäviä kukkia

Valmistus

  • Pakasta kuoritut banaanit ja ota ne pakastimesta 20 minuuttia ennen jäätelön valmistusta.

  • Viipaloi banaanit ja sekoita ne tehosekoittimessa karhunvatukoiden ja jauhetun vaniljan kanssa. Jatka sekoittamista noin parin minuutin ajan, kunnes koostumus on tasaisen kermainen.

  • Maista jäätelöä ja lisää tarvittaessa makeutusainetta.

  • Tarjoile jäätelö kookospähkinän puolikkaista. Koristele kukkasilla ja karhunvatukoilla.

LUE MYÖS: Terveellisiä banaanireseptejä


Kookospähkinä ja vasara

Tarjoile kahdesta kookospähkinän puolikkaasta

© iStock

Näin teet kookospähkinästä hienot kulhot

Naputa vasaralla pähkinän ympäri kohdasta, josta haluat sen halkaista. Kuori alkaa avautua vähitellen. Naputtele niin kauan, että saat pähkinän halkeamaan kahdeksi kulhoksi.