4
pakastettua, kypsää banaania (pakasta ilman kuoria)
90
g
pakastekarhunvatukoita
1
tl
jauhettua vaniljaa
1
kookospähkinä
Koristeet
karhunvatukoita
syötäviä kukkia
Valmistus
Pakasta kuoritut banaanit ja ota ne pakastimesta 20 minuuttia ennen jäätelön valmistusta.
Viipaloi banaanit ja sekoita ne tehosekoittimessa karhunvatukoiden ja jauhetun vaniljan kanssa. Jatka sekoittamista noin parin minuutin ajan, kunnes koostumus on tasaisen kermainen.
Maista jäätelöä ja lisää tarvittaessa makeutusainetta.
Tarjoile jäätelö kookospähkinän puolikkaista. Koristele kukkasilla ja karhunvatukoilla.
Naputa vasaralla pähkinän ympäri kohdasta, josta haluat sen halkaista. Kuori alkaa avautua vähitellen. Naputtele niin kauan, että saat pähkinän halkeamaan kahdeksi kulhoksi.