Ihanan raikas karhunvatukkapehmis

30 minuuttia
226 kcal

Maistuisiko jäätelö? Kokeile itse tehtyä karhunvatukkapehmistä, joka tarjotaan kookospähkinän kuoresta.

Karhunvatukkapehmis kookospähkinän kuoressa

Karhunvatukka-banaanipehmis kookospähkinänkuoressa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 4 pakastettua, kypsää banaania (pakasta ilman kuoria)
  • 90 g pakastekarhunvatukoita
  • 1 tl jauhettua vaniljaa
  • 1 kookospähkinä

Koristeet

  • karhunvatukoita
  • syötäviä kukkia

Valmistus

  • Pakasta kuoritut banaanit ja ota ne pakastimesta 20 minuuttia ennen jäätelön valmistusta.

  • Viipaloi banaanit ja sekoita ne tehosekoittimessa karhunvatukoiden ja jauhetun vaniljan kanssa. Jatka sekoittamista noin parin minuutin ajan, kunnes koostumus on tasaisen kermainen.

  • Maista jäätelöä ja lisää tarvittaessa makeutusainetta.

  • Tarjoile jäätelö kookospähkinän puolikkaista. Koristele kukkasilla ja karhunvatukoilla.

LUE MYÖS: Terveellisiä banaanireseptejä


Kookospähkinä ja vasara

Tarjoile kahdesta kookospähkinän puolikkaasta

Näin teet kookospähkinästä hienot kulhot

Naputa vasaralla pähkinän ympäri kohdasta, josta haluat sen halkaista. Kuori alkaa avautua vähitellen. Naputtele niin kauan, että saat pähkinän halkeamaan kahdeksi kulhoksi.