½
suurta, pakastettua banaania (käytä kypsiä banaaneja)
¼
dl
maitoa
¼
tl
vaniljajauhetta
¼
rkl
akaasiahunajaa
¼
rkl
tummaa kaakaojauhetta
Mansikkakerros
½
suurta, pakastettua banaania, käytä kypsiä banaaneja
¼
dl
maitoa
¼
tl
vaniljajauhetta
¼
rkl
akaasiahunajaa
¼
dl
mansikoita
Vaniljakerros
½
suurta, pakastettua banaania, käytä kypsiä banaaneja
¼
dl
maitoa
¼
tl
vaniljajauhetta
Koristeeksi
Mansikoita
Valmistus
Vuoraa leipävuoka leivinpaperilla.
Aloita jäädykkeen teko suklaaraidasta. soseuta aineksetpaksuksi, sileäksi massaksi. Kaada suklaamassa vuokaan ja pane vuoka pakastimeen vähintään tunniksi jotta massa jäätyy kunnolla.
Jatka samalla tavalla ensin mansikkakerroksella ja sitten parin tunnin pakastamisen jälkeen vaniljakerroksella.
Pane jäädyke pakasteeseen vähintään pariksi tunnisi viimeisen kerrroksen lisämisen jälkeen, jotta se ehtii jäätyä kunnolla.
Ota jäädyke pakastimesta vasta juri ennen tarjoilua, sillä se sulaa nopeasti, ja viipaloi terävällä veitsellä. Koristele mansikoilla.