Intian inspiroima frittata

40 minuuttia
295 kcal

Uunimunakkaan nerokkuus piilee siinä, ettei kokkaajan tarvitse pelätä pohjaan palamista. Kokeile terveellistä ja herkullista frittattaa, jonka makumaailma on saanut inspiraatiota intialaisesta keittiöstä.

Intialaishenkinen frittata

HELPPO PÄIVÄLLISRUOKA Mehevä uunimunakas kypsyy itsekseen uunissa ilman kummempaa vahtimista.

© wichmann+bendtsen

Intian inspiroima frittata

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 4 munaa
  • ½ dl rasvatonta maitoa
  • ¼ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • ½ rkl currya
  • ¼ tl chilijauhetta
  • ¼ tl juustokuminaa
  • ½ sipuli
  • ½ valkosipulinkynsi
  • 50 g savoijinkaalia
  • 50 g perunaa
  • 25 g vuohenjuustoa

Tarjoiluun:

  • tuoreita yrttejä

Intian inspiroiman frittatan valmistus

  • Sipaise uunivuoka öljyllä.
  • Vispaa munat, maito ja mausteet sekaisin.
  • Hienonna sipuli ja valkosipuli, silppua kaali, viipaloi peruna ja murustele vuohenjuusto. Sekoita munamassaan.
  • Kaada seos vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes frittata on kauttaaltaan hyytynyt ja pinta kauniin ruskea.
  • Ripottele pinnalle yrttisilppua ennen tarjoilua.

VINKKI! Leikkaa peruna ohuiksi viipaleiksi, jotta se ehtii kypsyä.