Intian inspiroima frittata
4 annosta
Valmisteluaika: 10 minuuttia
Valmistusaika: 30 minuuttia
Aika yhteensä: 40 minuuttia
1 rkl oliiviöljyä
8 munaa
1 dl rasvatonta maitoa
1/2 tl merisuolaa
mustapippuria
1 rkl currya
1/4 tl chilijauhetta
1/4 tl juustokuminaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
100 g savoijinkaalia
100 g perunaa
50 g vuohenjuustoa
Tarjoiluun:
tuoreita yrttejä
Intian inspiroiman frittatan valmistus
Sipaise uunivuoka öljyllä.
Vispaa munat, maito ja mausteet sekaisin.
Hienonna sipuli ja valkosipuli, silppua kaali, viipaloi peruna ja murustele vuohenjuusto. Sekoita munamassaan.
Kaada seos vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes frittata on kauttaaltaan hyytynyt ja pinta kauniin ruskea.
Ripottele pinnalle yrttisilppua ennen tarjoilua.
VINKKI! Leikkaa peruna ohuiksi viipaleiksi, jotta se ehtii kypsyä.
Ravintosisältö/annos
Energiaa: 295 kcal
Proteiinia: 21 g
Rasvaa: 17 g
Hiilihydraattia: 18 g
Kuitua: 6 g