Pane kana isoon kattilaan.
Paloittele sipuli, lehtiselleri ja juuripersilja ja lisää ne kattilaan.
Lisää joukkoon yksi lohkottu sipuli kuorineen, niin liemi saa paitsi makua myös kauniin keltaista väriä.
Sido timjami puuvillalangalla nipuksi ja lisää se ja laakerinlehdet sekä pippurit kattilaan.
Kaada päälle vettä, kunnes ainekset juuri ja juuri peittyvät.
Jos vettä on liikaa, keiton maku jää vaatimattomaksi.
Keitä tunti.
Ota kana liemestä ja ota lihat talteen.
Etkö tiedä, mihin käyttäisit kanan? Kokeile tätä herkullista kanasalaattia.
Pane nahka ja luut takaisin kattilaan ja keitä vielä kolme tuntia.
Anna keiton jäähtyä.
Siivilöi se ja jaa rasioihin.
Liemi säilyy jääkaapissa kolme päivää ja pakastimessa kolme kuukautta.
Nautitaan kylmänä tai kuumana.
Nauti aamiaiseksi 4-5 desin annos kanalientä.
LUE MYÖS: Näillä vinkeillä valmistat aivan parasta kurpitsakeittoa!