Kana-omenasalaatti

30 minuuttia
363 kcal

Helppo ja maukas kana-omenasalaatti valmistuu puolessa tunnissa.

kanasalaattia lautasella

Kana-omenasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafileetä
  • 1 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa
  • 200 g erilaisia salaatinlehtiä:esim. sydänsalaattia, friseetä,rucolaa ja punasalaattia
  • 2 maa-artisokkaa
  • 1 hapokas omena
  • sitruunamehua
  • 2 rkl granaattiomenansiemeniä
  • 1 kourallinen vesikrassia
  • 2 rkl dijon-vinegrettiä

Kanasalaatin valmistus

  • Kuutioi broilerin rintafileet.

  • Paistabroilerikuutiot oliiviöljyssä kypsiksi jakauniin värisiksi.

  • Mausta broilerikuutiot suolalla japippurilla. Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet.

  • Kuori maa-artisokat ja leikkaane mahdollisimman ohuiksi viipaleiksivihannesleikkurilla.

  • Pane maa-artisokkaviipaleetkylmään veteenviideksi minuutiksi.

  • Leikkaa omenaohuiksi viipaleiksi ja valuta viipaleillesitruunamehua.

  • Annostele salaatinlehdet, broilerikuutiot,valutetut maa-artisokkaviipaleet,omenaviipaleet, granaattiomenansiemenetja vesikrassi tarjolle.

  • Valuta vinegretti päälle.