Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kana-omena... Kana-omenasalaatti 30 minuuttia 363 kcal Helppo ja maukas kana-omenasalaatti valmistuu puolessa tunnissa. Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 19. huhtikuuta 2016 Kana-omenasalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 broilerin rintafileetä 1 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä merisuolaa 200 g erilaisia salaatinlehtiä:esim. sydänsalaattia, friseetä,rucolaa ja punasalaattia 2 maa-artisokkaa 1 hapokas omena sitruunamehua 2 rkl granaattiomenansiemeniä 1 kourallista vesikrassia 2 rkl dijon-vinegrettiä Kanasalaatin valmistus Kuutioi broilerin rintafileet. Paistabroilerikuutiot oliiviöljyssä kypsiksi jakauniin värisiksi. Mausta broilerikuutiot suolalla japippurilla. Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet. Kuori maa-artisokat ja leikkaane mahdollisimman ohuiksi viipaleiksivihannesleikkurilla. Pane maa-artisokkaviipaleetkylmään veteenviideksi minuutiksi. Leikkaa omenaohuiksi viipaleiksi ja valuta viipaleillesitruunamehua. Annostele salaatinlehdet, broilerikuutiot,valutetut maa-artisokkaviipaleet,omenaviipaleet, granaattiomenansiemenetja vesikrassi tarjolle. Valuta vinegretti päälle. OmenaSalaattiGranaattiomena