pokekulhot
Trooppisia makuja

4 ihanaa ohjetta

Eksoottisia makuja päivällispöytään

Havaijin inspiroima, avoimen taivaan alla nautittu eksoottinen menu saa melkein rantahiekan ratisemaan hampaissa. Aloha!

maanantai 3. kesäkuuta 2019 teksti Signe Leth

Me laadimme menun, joka vie ajatukset eksoottisiin maihin. Päivällisen aloittaa passion-minttu-limettijuoma ja värikäs mango-katkarapu-pokekulho. Kun pääruoka, broileri-ananas-paprikacurry, tarjotaan tuoreen ananaksen kuoressa, saat lisäpisteitä kattauksesta, eikä lautasia tarvitse tiskata. Viimeisenä silauksena täydelliselle tunnelmalle tarjoillaan kookoskermaisia mansikkaisia ja mintunmakuisia kerrosjälkiruokia. Käydään herkuttelemaan!

Trooppinen menu

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee