Tarjoa broilericurry ananaksenpuolikkaasta
Leikittele ruualla

Herkullinen curryannos halkaistu, koverrettu ananas lautasena lämmittää viileääkin kesäiltaa – ja säästää samalla tiskiä.

Broileri-ananas-paprikacurry

Tarjoa havaijin inspiroimat broilericurryannokset ananaksenpuolikkaasta. Kaunista ja hyvää!

maanantai 27. toukokuuta 2019 teksti Signe Leth

Broileri-ananas-paprikacurry

4 hengele

2 broilerin rintafilettä

1 rkl neitsytoliiviöljyä

1 sipuli

1 porkkana

½ kesäkurpitsaa

½ punaista paprikaa

200 g ananasta

100 g säilöttyjä bambunversoja

1 tlk kookosmaitoa

2 dl vettä

3½ rkl keltaista currytahnaa

2½ rkl kalakastiketta

1 rkl akaasiahunajaa

1 pieni kourallinen kuivattuja kaffirlimetin lehtiä

1 dl korianteria

Ananas-broilericurryn valmistus

  • Kuutioi broileri ja paista oliiviöljyssä reippaalla lämmöllä kauniin ruskeaksi.

  • Paloittele sipuli porkkana, kesäkurpitsa, paprika ja ananas, lisää pannulle ja jatka kypsentämistä pari minuuttia.

  • Lisää loput ainekset ja annan curryn hautua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia.

  • Tarkista maku, jaa curry ananaksen kuoriin ja ripottele pinnalle silputtua korianteria.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee