Sinulle, joka liikut paljon.

Kvinoa-muna-mustikkapuuro ja skyriä

Rankasti treenaava tarvitsee ravitsevan aamiaisen.

perjantai 24. tammikuuta 2014 teksti KUNTOPLUS

Kvinoa-muna-mustikkapuuro ja skyriä

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 5 minuuttia

Aika yhteensä: 10 minuuttia

AINEKSET

½ dl ruishiutaleita

½ dl esikypsennettyjä vehnäsuurimoita

¼ dl mustaa kvinoaa keitettynä

1 dl mustikoita

1 dl soijamaitoa

½ dl vettä

Ripaus vaniljajauhetta

¼-½ tl suolaa

Ripaus steviasokeria

1 suuri muna

Skyrkastike

2 rkl skyriä (40 g )

¼ luomulimetin mehua ja kuorta

Ripaus steviasokeria

Ripaus vaniljajauhetta

Lisukkeeksi

100 g hedelmiä ja marjoja: mustikoita, vadelmia, appelsiinia, mangoa tms (ripaus kanelia).

Valmistus

  • Mittaa puuroainekset (munaa lukuunottamatta) kattilaan ja kuumenna ne kiehuvaksi miedolla lämmöllä.
  • Sekoita puuroa koko ajan. Kun se alkaa saeta, riko joukkoon muna.
  • Anna puuron kiehua vielä minuutti, nosta se sitten liedeltä ja anna jäähtyä hetki.
  • Sekoita sillä aikaa mausteet skyriin ja pilko hedelmät. Kaada puuro kulhoon ja kastike sen päälle.
  • Koristele marjoilla ja hedelmillä. Pinnalle voi ripotella vielä kanelia.


ravintosisältö/annos

Energiaa: 370 kcal

Proteiinia: 21 g

Rasvaa: 11 g

Hiilihydraattia: 49 g

Kuitua: 8,6 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?

KUNTO PLUS suosittelee