Pekoni-pinaatti-muffinimunakkaat

30 minuuttia
102 kcal

Muffinimunakkaat kypsyvät uunissa sillä aikaa kun keskityt muihin aamutoimiin.

muffinimunakkaat

Pekoni-pinaatti-muffinimunakkaat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • ¼ sipuli
  • ¼ paprikaa
  • 27 g kalkkunapekonia
  • munaa
  • ¼ ripaus merisuolaa
  • mustapippuria
  • ¼ kourallista pinaattia
  • ¼ nippu ruohosipulia

Valmistus

  • Hienonna sipuli, kuutioi paprika ja silppua pekoni.
  • Pane pekoni kylmälle pannulle ja anna paistua ruskeaksi ja rapeaksi. Nosta sivuun ja kuullota sipuli ja paprika pekonista irronneessa rasvassa.
  • Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää rapea pekoni, sipuli, paprika ja hienonnettu pinaatti ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Jaa munamassa muffinivuoan 9 koloon ja kypsenä 180 asteessa 15–20 minuuttia, kunnes munakkaiden pinta on saanut vähän väriä, ja munamassa on kauttaaltaan hyytynyttä, mutta mehevää.
  • Ripottele munakkaille ruohosipulisilppua. Tarjoa kuumana tai jäähtyneenä.

VINKKI Muffini-munakkaat sopivat hyvin brunssille. Ne voi myös tehdä etukäteen ja pakastaa.