Kuuluvatko banaanit jääkaappiin?

Oletko säilyttänyt banaaneja jääkaapissa ja huomannut, että ne muuttuvat nopeasti ruskeiksi? Lue, tulisiko banaanit säilyttää jääkaapissa vai jossain muualla.

Nainen seisoo jääkaapin edessä hedelmiä käsissään

Banaanit on paras säilyttää muualla kuin jääkaapissa, sillä kylmässä niistä tulee ikävän värisiä ja makuisia. Banaaneihin voi kylmässä myös muodostua ruskeita laikkuja. Ihanteellinen säilytyslämpötila on 12–14 astetta, eli parhaita säilytyspaikkoja ovat kellari ja viileäkaappi, mutta myös huoneenlämpö käy hyvin. Jos olet ostanut liikaa banaaneja, niitä voi myös pakastaa. Kuori banaanit ennen pakastamista. Voit pakastaa banaanit viipaloituna tai työntää puolikkaita banaaneja jäätelötikkuun ja kuorruttaa jäätyneet "banaanipuikot" tummalla suklaalla. Pakastettuja viipaleita voi käyttää smoothieen tai heti sulamisen jälkeen esimerkiksi banaanikakkuun.

VIDEO: Näin valmistat viidessä minuutissa terveelliset ja superherkulliset banaaniletut

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background