Suklaakuorrutettu banaanikakku

30 minuuttia

Tämä banaanikakku ei sisällä jauhoja, joten se sopii myös gluteenille herkille.

Voit käyttää koristelussa mansikoiden sijasta mitä tahansa hedelmiä tai marjoja.

Suklaakuorrutettu banaanikakku

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 palaa

  • kypsää banaania soseena
  • 1 (luomu)munaa
  • ¼ tl steviajauhetta
  • ¼ tl vaniljatangonnsiemeniä
  • ¼ tl gluteenitonta leivinjauhetta
  • ¼ dl sulatettua kookosrasvaa
  • ¼ dl kookoshiutaleita
  • ½ (tuoretta) taatelia
  • ¼ merisuolaa

Valmistus

  • Poista taateleista kivet ja hienonna taatelit. Sekoita taikinan ainekset yhteen.
  • Levitä taikina pieneen uunivuokaan ja paista 180-asteisessa kiertoilmauunissa 20–25 minuuttia.
  • Koristele jäähtynyt kakku mansikoilla ja sulatetulla suklaalla.

Kaipaatko lisää insipiraatiota terveelliseen herkutteluun? Löydät lisää reseptejä täältä!