Suklaakuorrutettu banaanikakku

30 minuuttia

Tämä banaanikakku ei sisällä jauhoja, joten se sopii myös gluteenille herkille.

Voit käyttää koristelussa mansikoiden sijasta mitä tahansa hedelmiä tai marjoja.

Suklaakuorrutettu banaanikakku

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 palaa

  • kypsää banaania soseena
  • 1 (luomu)munaa
  • ¼ tl steviajauhetta
  • ¼ tl vaniljatangonnsiemeniä
  • ¼ tl gluteenitonta leivinjauhetta
  • ¼ dl sulatettua kookosrasvaa
  • ¼ dl kookoshiutaleita
  • ½ (tuoretta) taatelia
  • ¼ merisuolaa

Valmistus

  • Poista taateleista kivet ja hienonna taatelit.
  • Sekoita kaikki taikinan ainekset yhteen.
  • Levitä taikina pieneen uunivuokaan ja paista 180-asteisessa kiertoilmauunissa 20–25 minuuttia.
  • Koristele jäähtynyt kakku mansikoilla ja sulatetulla suklaalla.

Kaipaatko lisää insipiraatiota terveelliseen herkutteluun? Löydät lisää reseptejä täältä!


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background