Voit käyttää koristelussa mansikoiden sijasta mitä tahansa hedelmiä tai marjoja.

Suklaakuorrutettu banaanikakku

Tämä banaanikakku ei sisällä jauhoja, joten se sopii myös gluteenille herkille.

torstai 17. tammikuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

12 palaa
2 kypsää banaania soseena
6 (luomu)munaa
½ tl steviajauhetta
1 tl vaniljatangonnsiemeniä
½ tl gluteenitonta leivinjauhetta
1 dl sulatettua kookosrasvaa
1⁄₃ dl kookoshiutaleita
4 (tuoretta) taatelia
¼ tl merisuolaa

Valmistus

  • Poista taateleista kivet ja hienonna taatelit. Sekoita taikinan ainekset yhteen.
  • Levitä taikina pieneen uunivuokaan ja paista 180-asteisessa kiertoilmauunissa 20–25 minuuttia. 
  • Koristele jäähtynyt kakku mansikoilla ja sulatetulla suklaalla.

Kestätkö gluteenia? Lue gluteeniherkkyyden oireista täältä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee