Terveellisiä reseptejä Leivonnaiset Suklaakuor... Suklaakuorrutettu banaanikakku 30 minuuttia Tämä banaanikakku ei sisällä jauhoja, joten se sopii myös gluteenille herkille. Teksti: KUNTOPLUS 16. tammikuuta 2013 Voit käyttää koristelussa mansikoiden sijasta mitä tahansa hedelmiä tai marjoja. Suklaakuorrutettu banaanikakku Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 palaa ⅓ kypsää banaania soseena 1 (luomu)munaa ¼ tl steviajauhetta ¼ tl vaniljatangonnsiemeniä ¼ tl gluteenitonta leivinjauhetta ¼ dl sulatettua kookosrasvaa ¼ dl kookoshiutaleita ½ (tuoretta) taatelia ¼ merisuolaa Valmistus Poista taateleista kivet ja hienonna taatelit. Sekoita kaikki taikinan ainekset yhteen. Levitä taikina pieneen uunivuokaan ja paista 180-asteisessa kiertoilmauunissa 20–25 minuuttia. Koristele jäähtynyt kakku mansikoilla ja sulatetulla suklaalla. Kaipaatko lisää insipiraatiota terveelliseen herkutteluun? Löydät lisää reseptejä täältä! Banaani