Voit käyttää koristelussa mansikoiden sijasta mitä tahansa hedelmiä tai marjoja.

Suklaakuorrutettu banaanikakku

Tämä banaanikakku ei sisällä jauhoja, joten se sopii myös gluteenille herkille.

torstai 17. tammikuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Suklaakuorrutettu banaanikakku

12 palaa

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 25 minuuttia

Aika yhteensä: 30 minuuttia

AINEKSET

2 kypsää banaania soseena

6 (luomu)munaa

½ tl steviajauhetta

1 tl vaniljatangonnsiemeniä

½ tl gluteenitonta leivinjauhetta

1 dl sulatettua kookosrasvaa

1⁄₃ dl kookoshiutaleita

4 (tuoretta) taatelia

¼ merisuolaa

Valmistus

  • Poista taateleista kivet ja hienonna taatelit. Sekoita taikinan ainekset yhteen.
  • Levitä taikina pieneen uunivuokaan ja paista 180-asteisessa kiertoilmauunissa 20–25 minuuttia.
  • Koristele jäähtynyt kakku mansikoilla ja sulatetulla suklaalla.

Kaipaatko lisää insipiraatiota terveelliseen herkutteluun? Löydät lisää reseptejä täältä!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee