Pudota liha pois aamiaispöydästä

Herkullisen ja täyttävän aamiaisen ei ole pakko sisältää esimerkiksi pekonia tai leivän päälle laitettavia leikkeleitä. Kerromme, miten pudotat lihan kokonaan pois aamiaispöydästä ja otat samalla askeleen kohti terveellisempää ruokavaliota.

Avokadotahnaa ja kananmunaa leivällä

LIHATTOMAT LEIVÄNPÄÄLLISET Kokeile laittaa leivän päälle voin tai margariinin sijaan vaikka avokadotahnaa.

© iStock

Punaisen lihan vähentäminen on helpointa aloittaa aamiaisesta, sillä harva syö silloin muutenkaan ainakaan naudanlihaa. Sen sijaan pekoni, makkara ja leikkeleet kuuluvat monen aamiaiseen. Toisaalta hyvien vinkkien avulla myös ne on helppo pudottaa pois aamiaispöydästä lopullisesti ja tehdä aamiaisesta silti herkullinen ja ravitseva startti päivään.

Vinkki!

Vaihda tavallinen pekoni kalkkunapekoniin – tai vielä parempi vaihtoehto on syödä lihan sijasta vaikka kananmuna. Lihaleikkeleet voi vaihtaa juustoon, avokadoon tai vaikka hummukseen.

Artikkeli on ilmestynyt aiemmin KUNTO PLUS -lehden numerossa 16/2019.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background