Mustikka ja litteä vatsa

Aina kun hemmottelee itseään kourallisella mustikoita, tekee hyvää myös vyötärönympärykselleen.

Mustikoiden suotuisasta vaikutuksesta vyötäröön kertoo uusi yhdysvaltalaistutkimus, joka tosin tehtiin rotilla. Tutkimuksen mukaan rotilla, jotka saivat 2 prosenttia päivittäisestä energiastaan mustikoista, oli 90 päivän jälkeen vähemmän vaarallista vatsarasvaa kuin rotilla, jotka eivät syöneet mustikoita.

Lisäksi mustikoita popsineiden rottien kolesteroliarvot ja insuliiniherkkyys olivat verrokkeja paremmat. Tulos oli sama, riippumatta siitä olivatko rotat syöneet rasvaista tai vähärasvaista ruokaa mustikoiden lisäksi.

Lähde: University of Michigan Cardiovascular Center

Sininen ihmemarja

Mustikka tekee paljon muutakin kuin auttaa hoikistamaan vyötäröä. Se on todettu terveelliseksi myös sydämelle ja verenkierrolle. Lisäksi se vaikuttaa myönteisesti myös aivoihin ja näköön. Syö mustikkaa sellaisenaan, smoothiessa tai murojen kanssa.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background