Kokonaisvaltainen juoksu- ja lihaskunto-ohjelma

Aloita tehotreeni, joka saa hien virtaamaan ja tuottaa taatusti tuloksia! Ohjelma on tarjolla lehden tilaajille - kirjaudu sivustoon ja lataa ohjelma.

Kuntoa ja terveyttä!

Treenissä vuorotellaan spurtteja ja lihaskuntoliikkeitä. Kestävyys lisääntyy, keho vahvistuu kauttaaltaan ja niveletkin notkistuvat. Treenikerta kestää vain 40 minuuttia, ja lenkkeilyn sekä lihaskuntoharjoittelun yhdistelmä ei käy yksitoikkoiseksi.

Kokonaisvaltaista kuntoilua

Tämä tehotreeni oivallista kokonaisvaltaista kuntoilua! Jokainen treeni koostuu juoksuintervalleista ja -harjoitteista, jotka kohentavat kestävyyttä ja parantavat juoksuvauhtia. Lisäksi tehdään lihaskuntoharjoituksia, joista keho saa lisää voimaa ja notkeutta.

Treenissä keskitytään myös hengittämään tietoisesti. Juuri hengitykseen keskittyminen tehostaa juoksulenkkiä huimasti.

Vaihteleva harjoittelu on hyväksi koko keholle, sillä pelkkään juoksemiseen verrattuna kuormitus on monipuolista, eikä rasitusvammoja tule niin herkästi.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background