Kokonaisvaltainen juoksu- ja lihaskunto-ohjelma

Aloita tehotreeni, joka saa hien virtaamaan ja tuottaa taatusti tuloksia! Ohjelma on tarjolla lehden tilaajille - kirjaudu sivustoon ja lataa ohjelma.

Kuntoa ja terveyttä!

Treenissä vuorotellaan spurtteja ja lihaskuntoliikkeitä. Kestävyys lisääntyy, keho vahvistuu kauttaaltaan ja niveletkin notkistuvat. Treenikerta kestää vain 40 minuuttia, ja lenkkeilyn sekä lihaskuntoharjoittelun yhdistelmä ei käy yksitoikkoiseksi.

Kokonaisvaltaista kuntoilua

Tämä tehotreeni oivallista kokonaisvaltaista kuntoilua! Jokainen treeni koostuu juoksuintervalleista ja -harjoitteista, jotka kohentavat kestävyyttä ja parantavat juoksuvauhtia. Lisäksi tehdään lihaskuntoharjoituksia, joista keho saa lisää voimaa ja notkeutta.

Treenissä keskitytään myös hengittämään tietoisesti. Juuri hengitykseen keskittyminen tehostaa juoksulenkkiä huimasti.

Vaihteleva harjoittelu on hyväksi koko keholle, sillä pelkkään juoksemiseen verrattuna kuormitus on monipuolista, eikä rasitusvammoja tule niin herkästi.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background