10 hyvää syytä kuntoilla kotona

Kotona kuntoilemiseen on monta hyvää syytä. Meidän mieleemme tuli helposti 10.

  • 1. Sää ei säikytäKurjalla kelillä on usein vaikea innostaa itseään lenkille tai edes kuntokeskukseen. Ongelma poistuu, kun kuntoilet kotona.
  • 2. Lihastreeni hyödyttää arjessakinKun treenaat lihaksia kotona, saat lisää energiaa ja jaksat kotiaskareetkin paremmin.
  • 3. Itsetunto kohoaaKun harjoittelet kotona, tunnet itsesi aikaansaavaksi ja saat onnistumisen elämyksiä. Liikunta tuo myös hyvän olon ja hyvän mielen ja vähentää stressiä.
  • 4. Nukut paremminLiikunta edistää elimistön kykyä hallita stressiä, ja univaikeudet ovat usein alkavan stressin ensioireita. Liikuntatuokion jälkeen nukahtaminen on helpompaa.
  • 5. Vahvistat luustoasiSäännöllinen liikunta vahvistaa luustoa ja auttaa näin ehkäisemään luiden haurastumista. Hyöty näkyy kenties vasta ikääntyneenä, mutta silloin sitä kyllä osaa arvostaa.
  • 6. Ehkäiset sydän- ja verisuonisairauksiaKotikuntoilun terveysvaikutukset ovat aivan yhtä merkittäviä kuin ulkoliikunnasta tai kuntokeskuksessa liikkumisesta saadut.
  • 7. Paino pysyy paremmin kurissaKun kuntoilet kotona, et voi laistaa salille lähtemisestä, kun olet jo siellä! Säännöllinen liikunta on olennaisen tärkeä osa painonhallintaa.
  • 8. Jaksat paremminKun treenaat kotona, et ole riippuvainen ohjaajan määräämästä tasosta. Kotona voit kuntoilla oman kuntotasosi mukaan ja edetä omaan tahtiisi. Mitä enemmän treenaat, sitä enemmän myös jaksat. Ja parempi kunto näkyy myös arjen askareissa.
  • 9. Et ole riippuvainen muiden aikatauluistaKun treenaat kotona, sinun ei tarvitse olla tunnilla tiettyyn kellonaikaan tiettynä viikonpäivänä. Voit treenata silloin kuin itsellesi sopii.
  • 10. Et ole poissa kotoaKun kuntoilet kotona, sinun ei tarvitse viedä lapsia hoitoon siksi aikaa tai retuuttaa heitä mukaan kuntokeskukseen, eikä puolisokaan pääse valittamaan, että olet aina menossa. Vietät aikaa lasten ja puolison kanssa, ja samalla olet esikuvana heille. Voit vaikka pistää pyykit koneeseen treeenin ajaksi tai katsella televisiota treenatessasi.

Miksi treenivaatteella on väliä

Monikaan asia ei latista treeni-intoa yhtä tehokkaasti kuin kainaloita hiertävä toppi, hikisenä selkään liimautuva treenipaita ja valuvat tai vyötäröltä rullautuvat treenihousut. Panosta siis kunnon treenivaatteisiin, olet sen ansainnut.
JUURI NYT tarjoamme tyylikkäät, LAADUKKAAT, korkeavyötäröiset trikoot ja hyvännäköisen, väljän treenitopin + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä, jonka joka numerossa on hyvinvointivinkkejä jokaiseen päivään, tehokkaita treeniohjelmia sekä herkullisia ja helppoja reseptejä yhteishintaan 24,90 €. Kannattaa pitää kiirettä, sillä tämä erinomainen tarjous ei ole enää kauaa voimassa.
Katso tarjous TÄÄLTÄ!