Polkujuoksu on parasta!

Luonnon oma esterata tarjoaa haastetta: puunrunkoja, mäkiä, lätäköitä ja oksia. Kiinnostaako kokeilla? Me autamme alkuun mutkaisilla metsäpoluilla.

Metsä on mahtava paikka kunnon kohottamiseen.

© Jakob Helbig

Kuntoa poluilta

Vapauden tunnetta, vaihtelua, kaunista luontoa ja hyvää treeniä. Metsäreittejä hauskempaa juoksurataa ei yksinkertaisesti löydy mistään. Kivien ja kantojen väistely ja vaihtelevassa maastossa tasapainoilu vahvistaa koko kehon lihaksistoa. Lenkillä ei edes huomaa treenaavansa ennen kuin pysähtyy hetkeksi hengähtämään ja ihailemaan maisemia posket punaisina. Polkujuoksun vetovoimaa lisää juuri se, että treeni on aina samoilua luonnossa. Juoksijan täytyy vain uskaltaa poiketa metsäautoteiltä pienemmille poluille ja ja syvemmälle metsään. Siellä metsä paljastaa todellisen luonteensa, kun kohtaat kiviä, risukkoa, ojia ja kantoja, ja jyrkät mäet viimestelevät reitin haastavuuden.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background