3 oikotietä ensimmäiseen puolimaratoniin

Näinkin vähällä voit päästä tavoitteeseen!

Puolimaraton on nykyään todella monen naisen unelmamatka – ja 21,1 kilometrille treenaaminen on helpompaa ja nopeampaa kuin useimmat luulevatkaan.

Esittelemme 3 nopeaa tietä pitkänmatkan kuntoon. Ota ne mukaan juoksuohjelmaasi jo tänään. Tai lataa uusi puolimaratonohjelmamme, jonne niksit sisältyvät alunperinkin.

 • Täyttä vauhtia 3 kertaa viikossa
  Unohda sellaiset neuvot, että sinun pitäisi harjoitella 5-6 kertaa viikossa pärjätäksesi puolimaratonilla. Se ei ole tarpeen. Jo kolme lenkkiä viikossa riittää – ja voit silti tulla loistavaan pitkänmatkan juoksukuntoon. Tarvitsee vain juosta täysillä. Intervallit, sprintit ja vauhtileikit hoitavat homman.

 • Hyvästit pitkille lenkeille – jos ne ottavat sinua pattiin
  Monien naisten on vaikea löytää aikaa ja halua käyttää sunnuntain toisensa perään pitkiin lenkkeihin. Ei hätää! Pitkät sunnuntailenkit ovat osa monia puolimaratonohjelmia, mutta voit vaihtaa useimmat niistä nopeisiin ja tehokkaisiin lenkkeihin, joiden tekemiseen riittää puoli. Sprintti-intervallit, esim. 10 x 30 s täyttä vauhtia, tuovat tehokkaasti taloudellisuutta juoksuun ja lisäävät siten kestävyyttäsi.

 • Ja lenkit pieniksi paloiksi
  Etkö jaksaisi lähteä liikkeelle tänään? Huijaa aivojasi jakamalla tunnin lenkki kahdeksi pienemmäksi. Juokse nopea, pieni lenkki aamulla ennen suihkua, ja juokse sitten toinen lyhyt, rauhallinen lenkki ennen nukkumaanmenoa. Se on todella hyvää kestävyysharjoittelua – ja toisinaan paljon helpompi toteuttaa kuin yksi pitkä, vastenmielinen lenkki.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

 • 10–30 min treenivideot
 • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
 • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
 • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background