4 enintään 15 minuutin mittaista pikatreeniä

Syke ylös ja kiinteyttä kehoon pikatreenillä!

Nainen tekee kyykky-harjoitetta

PÄIVÄN TREENI Lyhyt mutta tehokas treeni sopii täydellisesti kiireisiin päiviin.

Hyviä uutisia! Treenaaminen hoituu nyt helpommin ja nopeammin kuin koskaan kiireisenkin arjen keskellä – KUNTO PLUSSAN tehokkailla online-treeniohjelmilla saat nimittäin päivän treenin käyntiin yhdellä klikkauksella.

4 tehokasta treeniä, jotka vievät enintään 15 minuuttia

Voimaa ja kiinteyttä vatsaa 10 minuutin treenillä

Pane vatsalihakset kunnolla töihin! Ohjelma koostuu kolmesta tehokkaasta harjoitteesta, jotka vahvistavat monipuolisesti vatsan lihaksia. Tutustu nyt: KUNTO PLUSsan 2 viikon digitilaus 0 eurolla sisältäen myös treeniohjelmat.

6 x 6 minuutin lankku

Lankku on oikea kuningasharjoite, joka vahvistaa kerralla käsiä, vatsaa sekä selkää. Tarjoamme harjoitteista myös kevennetyt ja tehostetut versiot klassikkoharjoitteesta. KUNTO PLUSsan 2 viikon digitilaus 0 eurolla sisältäen myös treeniohjelmat.

Sumokyykky

Voimaa pakaroihin alta aikayksikön

Voimaa ja kiinteyttä pakaroihin! Nämä kaksi harjoitetta treenaavat tehokkaasti pakaroiden lihaksia – missä ja milloin vain. Tutustu nyt: KUNTO PLUSsan 2 viikon digitilaus 0 eurolla sisältäen myös treeniohjelmat.

KUNTO PLUSSAN online-treeneissä SINÄ päätät milloin ja miten haluat treenata.

Treenejä voi tehdä niin erilaisilla välineillä kuin kehon painollakin, ja tarjolla on sekä pidempiä treeniohjelmia että lyhyitä 10 minuutin pikatreenejä, niin koko keholle tai täsmätreeninä esimerkiksi pakaroille tai vatsalihaksille.

Treenivideoita voi toistaa vaikkapa älypuhelimella ulkoilmassa tai televisiosta omassa olohuoneessa.

KUNTO PLUS -treeni ja ruoka on tarjolla kaikille tilaajille

Lataa KUNTO PLUS app niin sinulla on maailman paras treenikaveri aina mukanasi

Tilaajana saat myös KUNTO PLUS appin, KUNTO PLUS – treeni ja ruoka tarjoaa, joka sisältää mahtavan treenivideokirjaston, ruokalistat ja reseptit. Voit tallentaa suosikkisi omalle sivullesi kätevästi saatavillesi.